Friday, June 25, 2010

Situasi saya sekarang ni..

Salam..

Semalam saya pergi klinik untuk checkup perkembangan tuwen .. setelah disoal dengan bertubi-tubi soalan serta penerangan yang berbakul-bakul sampai sengget mulut doktor dan termunchung-munchung mulut saya mengiyakan apa yang betul dan menidakkan apa yang salah..

Akhirnya.. doktor tu kasi supplement ni kat saya.. hehehe adakah Noriday saya sudah bye bye?


Agak-agak nyer apa yang berlaku.. sila luahkan apa yang tersirat kat kepala korang kat komen tu..

Ps:
Satu lagik.. korang tahu tak.. ada sorang baby baru 7 bulan tapi dah pandai cari wang saku.. kalau nak tahu anak siapa.. jom pi umah dier..

8 comments:

kakcikseroja said...

Wah.. twin nak dapat adik ke? :)

eT said...

wahhh..bestnyer twin nk dapat adik...
smlm et pon p klinik...dah setahun 4bulan xperiod...bf kan..then dr bg ubat utk hormon..huhu...ngah menimbang2 nk mkn ke x..nnti susu merudum plak....

qasehadam @ nurul said...

wehhh uda hang bior betul tapi bgaimana pon teruskan penyusuan ok..tanderm nursing..makin kelam kabut la pasnih..tapi budak tu lom setahun lg kn

SyidaMislan said...

kakak dgn adik nak dapat adik lagi? bestnye...
adakah noriday itu tak berkesan?akak bole bg info sket tak?tq

|| NaFiRaa || said...

errkkkk... betol ke nih??? twin nak dapat adik ke???

Izan Ishak said...

twin nak dapat adik ke uda?
soalan berlegar2 dlm kepala nih~

Faheem Jr said...

hahaha..ayeem teka mesti betul kan mama..sebab ayeem baca yang kat atas tu dulu.. :P

ZERO VENDETTA said...

urm...
saya sdg ambil both of ubat ni skg.saya sdg pregnant,ini bermakna awak pun sdg pregnant jgkla kot uda :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails