Wednesday, June 23, 2010

Adik nakal

salam..

lama saya tak citer pasal perkembangan si kembar.. sekarang diorang ni dah 10 bulan.. nakal nyer 2 x 5 jer.. kejap kakak kacau adik.. kejap adik kacau kakak.. sama naik jer.. diorang ni..

yang paling bes nyer diorang suka bergurau.. suka senyum.. tuu yang menjadi penawar.. kalau saya bad mood pun boleh ceria balik.. tengok senyuman manis diorang tu..

jom laa layan gambar adik yang tengah kacau kakak tidur.. nak taip banyak pun tak larat.. kurang selsema dah nak batuk pulak..

Ada SUPRISE dari menantu ai.. nak tahu klik lerrr..

11 comments:

Izan Ishak said...

alahai uda...ciannya nak batuk pulak ye~
hmmm...boleh tahan si adik kacau kakak yg tengah nyenyak tidur ye~

qasehadam @ nurul said...

budak tecikk ni memang nak kene...siyummm sampai merah pipi laa bape dah berat depa nih

Dokter faRyn said...

comelnya dorang!


muka sangat matang. hehehhe ;) kakak maintain je tidur walaupun habis kena lenyek dengan adik. hahah.

@e_da said...

kalau twin 10 bln.. mika dah nak masuk 11 bln.. mmg tengah notty sesangat.. aktif kemain.. seronoknya tgk twin ada teman bermain.. mika main sowang2 je... huhu

kakngah said...

selamber jek akk tido walaupun kene gomol dek adk
hahaha!!!

SyidaMislan said...

macam mana kakak bole still tido di posisi yg sama when adik kacau dia?

nabilah_2908 said...

hehehe..noty betul adik tu..lebar senyum dia bila dpt mengacau.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
KEROPOK LEKOR

|| NaFiRaa || said...

alahai kiutnye.. kakak tido jek walaupon kena kacau ngan adik..

moga cepat sembuh yer~

Ummiross said...

Ee seronoknya tengok muka adik,kakak punya lena..time ni lah dik kan nak kenakan kakak..hehe

mamalieyna said...

weeeii syoknye tengok..sesi pembulian, pastu buat muka happy sesangat! kiut! ^_^

:: iManja :: said...

beshnyer kembar...comey!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails