Friday, February 21, 2014

Pemakaian masker memberi kesan baik pada kulit muka

Tak pernah2 dalam hidup pakai masker.. tiba2 jer dah terjebak dalam misi memperabihkan duit untuk melangkah kealam kecantikkan kulit bagaikan pelakon dan penyanyi korea.. hehe ayat poyo sungguhh..

yang sebenarnya cuaca panas sangat.. nak2 kat putrajaya ni.. rasa kering sangat kulit muka.. bila kena tempek dengan masker ni... pehhh.. nikmat duniawi sungguhhh.. sejukkk mejukk..

dan yang sebenar2nya juga.. Guardian tengah buat sale.. untuk masker terpilih.. 2nd buy boleh beli dengan harga rm0.80.. pandai betul strategik perniagaan diorang yer..





bagi yang baru nak pakai mask, saya sarankan pakai 2-3 kali seminggu, baru rasa ada kelainan pada kulit muka, rasa lembih lembut, licin, segar dan liang pori pun nampak mengecil.

kebaikkan pakai mask, dapat membuang sel kulit yang mati dan melembapkan kulit wajah. Pemakaian yang teratur dapat menampakkan hasil pada kulit wajah, iaitu kulit kelihatan segar, licin, gebu dan juga dapat melambatkan proses penuaan, mengurangkan lekuk kedutan kerana kulit kelihatan anjal.

4 comments:

Suzie said...

Dok kumpul kupon guardian nak ambil towel. Hahahah

Anonymous said...

Ak buat sendiri. Oatmeal campur tomato n susu segar. Tepek kt muka smpi kering n cuci ngan air suam. Tiap hari akak buat . Nyaman jer rasa. Kulit pun rasa lembab n lembut gitu. Jimat kos hihi

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, dulu masa bujang saya rajin gak pakai masker nie, la nie dah ade anak, x dan dah (kata orang perak hehe)...anyway saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

Mila@Rimbun said...

Kat rumah selalu buat jus avocado, selalunya buang jer kulitnta, tapi ada sekali tuh g sental kat muka, sangat best.. rasa licin jerr (perahsaan kikiki)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails