Monday, July 11, 2011

Kekal Muda dengan ZELL-V (Trevel pack)

Salam

Selamat petang semua..

Siapa kat sini yang makan suplemen ZELL-V.. yang Rosyam Nor jadik duta tu?? Atau pun teringin nak mencuba ZELL-V.. kalau nak email saya eidaelhakim@gmail.com

Harga untuk trevel pack(10 kapsul) RM220 harga pasaran.. kalau berminat email saya untuk harga istimewa.. tapi bagi ibu yang mengandung dan menyusu tidak boleh yaaa..sebab anda dah cunn.. heheh..

ZELL-V merupakan supplemen ekstrak dari plasenta biri-biri yang mengandungi 15000mg plasenta biri-biri segar dan kaya dengan faktor pertumbuhan yang penting untuk tubuh badan. Dihasilkan melalui terapi selular yang canggih dari new Zealand, Switzerlan dan Amerika Syarikat..



7 comments:

ummiross said...

Ooh yang Rosyam Nor tu ye, ada tengok kat newspaper ari tu...

SyidaGorjes said...

saya dah cun!tak payah minum zell v.sbb tgh bf.hihi

sdisde said...

satu kotak Zell-V tu berapa harganya dan untuk berapa lama?

sandra&shella said...

Bpe hg utk satu kotak yer..pm say

sandra&shella said...

Bpe hg utk satu kotak yer..pm say

MOHD SALAHUDDIN MUHAMMAD said...

OM SAYA

zell v indonesia said...

Zell - V Best Anti Agieng

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails