Sunday, April 3, 2011

Tak dapat berkelah dengan geng kembar

Salam..

Huhuhuk..sedih tak dapat bawa elly&emmy join perkelahan dengan geng kembar yang di anjurkan oleh AMRAFAHAN
di putrajaya... Sebab saya sekarang tengah selsema..dari hari jumaat..ingatkan sempat sembuh..bleh la join ..tapi tidak juga ..berair jer lobang idung ni ..
Jadi kenalah berkurung kat umah jer. Utk kebaikan semua. Takut jadi penyebar kuman plak.
Apa2 tak sabar nak mengikuti cerita perkelahan dari blogger yang pergi.
So cepat2lah korang update blog yer...
Ok laa.. Nak kena layan budak berdua ni
plak...

7 comments:

Mama Kembar 3 said...

padan laa tadi cari jugak... tp tak nampak, rupa rupanya tak dpt pegi. moga cepat sembuh yer :-)

ummiross said...

Get well soon..

Izan Ishak said...

salam mama....
alahai...mama tak sihat rupanya ye. izan pun tercari2 tadi...huhu sedihnya tak dpt jumpa.

baru nak update, baru je sampai umah ni...

||aLeaSaRa|| said...

kite doakan sis cepat sembuh ye.skrg mmg musim selsema.kite pun gara2 terkena hujan dan panas tadi..dah tong tong ni he3...jom baca apa yg terjadi masa gathering tadi,hingga part 3 tau!

~: nisa :~ said...

Ieda, moga cepat sembuh... patut la tak nampak tadi...

Huszaini said...

ermmm patut laa takde.. moga cepat sembuh yer!

IbuAmirAmirah ;P said...

saya pun cari jugak tadi..heheh..patut x jumpaaa

get well soonn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails