Tak dapat berkelah dengan geng kembar

Salam..

Huhuhuk..sedih tak dapat bawa elly&emmy join perkelahan dengan geng kembar yang di anjurkan oleh AMRAFAHAN
di putrajaya... Sebab saya sekarang tengah selsema..dari hari jumaat..ingatkan sempat sembuh..bleh la join ..tapi tidak juga ..berair jer lobang idung ni ..
Jadi kenalah berkurung kat umah jer. Utk kebaikan semua. Takut jadi penyebar kuman plak.
Apa2 tak sabar nak mengikuti cerita perkelahan dari blogger yang pergi.
So cepat2lah korang update blog yer...
Ok laa.. Nak kena layan budak berdua ni
plak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails