Tahniah AMRAFAHAN dan geng kembar semua

Salam..

Selamat tengahari..
Terima kasih pada kawan-kawan yang tinggalkan komen untuk entri semalam.. Alhamdulillah.. selsema pun dah makin beransur pulih.. idung pun dah tak sok sek sok sek lagik...

Saya nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan tahniah pada AMRAFAHAN yang berjaya menganjurkan perkelahan geng kembar.. dan juga pada family kembar yang hadir.. memang meriah giler .. mana tak nya.. 25 family.. memang gempakk.. tak caya .. sila tengok pict ... yang saya ceduk dari blog Aleasara..
nak tahu cerita selanjutnya boleh ke blog dia.. banyak citer dan pict tau.. sampai part3 tau..



Ada juga family yang meraikan besday anak masing-masing.. antaranya si kembar Ammars.. happy besday cayanggg.. nak tengok kemeriahannya.. boleh ke blog mereka..

Antara family kembar yang kenal.. teropong kat pict tuu.. mama kembar 3, Ummie, Ummi Izan, dan Adex Aieda

Perkelahan geng kembar ini juga mendapat diliputan dari 1tube.my dan Ben Ashaari serta bergambar untuk majalah Pa&Ma..

Apa-apa pun .. tahniah sekali lagik pada penganjur AMRAFAHAN

Pss.. alahai ruginya saya tak dapat nak jumpa kawan-kawan blog ni..
alahai ummi Izan.. terlepas peluang saya nak berjumpa dengan ummi.. kalau tak boleh berkenal-kenalan..

Hope lepas ni ada lagik peluang berkumpul ramai-ramai macam ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails