Monday, April 4, 2011

Tahniah AMRAFAHAN dan geng kembar semua

Salam..

Selamat tengahari..
Terima kasih pada kawan-kawan yang tinggalkan komen untuk entri semalam.. Alhamdulillah.. selsema pun dah makin beransur pulih.. idung pun dah tak sok sek sok sek lagik...

Saya nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan tahniah pada AMRAFAHAN yang berjaya menganjurkan perkelahan geng kembar.. dan juga pada family kembar yang hadir.. memang meriah giler .. mana tak nya.. 25 family.. memang gempakk.. tak caya .. sila tengok pict ... yang saya ceduk dari blog Aleasara..
nak tahu cerita selanjutnya boleh ke blog dia.. banyak citer dan pict tau.. sampai part3 tau..



Ada juga family yang meraikan besday anak masing-masing.. antaranya si kembar Ammars.. happy besday cayanggg.. nak tengok kemeriahannya.. boleh ke blog mereka..

Antara family kembar yang kenal.. teropong kat pict tuu.. mama kembar 3, Ummie, Ummi Izan, dan Adex Aieda

Perkelahan geng kembar ini juga mendapat diliputan dari 1tube.my dan Ben Ashaari serta bergambar untuk majalah Pa&Ma..

Apa-apa pun .. tahniah sekali lagik pada penganjur AMRAFAHAN

Pss.. alahai ruginya saya tak dapat nak jumpa kawan-kawan blog ni..
alahai ummi Izan.. terlepas peluang saya nak berjumpa dengan ummi.. kalau tak boleh berkenal-kenalan..

Hope lepas ni ada lagik peluang berkumpul ramai-ramai macam ni..

9 comments:

~: nisa :~ said...

eida, link twin ammars punya birthday tu salah la, gi ke blog amrafahan..
apa2 pun terima kasih dan salam peluk cium untuk si tomei elly & emmy... tak de jodoh nak jumpa semalam...

Elly & Emmy said...

to nisa

ok nisa dah perbetul.. tu la kann.. taip nak cepat.. sampai silap terkopi paste url blog org lain plak..huhuhuk..

mamalieyna said...

wow ramai tuu...besar2an la kali ni..syoknye kalau sikembar elly n emmy dpt join kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alorr ciannye..tak sihat eh
moga cepat sembuh ya
takpe kang len kali ade lagi leh joing
tak pon uda yg anjurkan..lagi gempak..:-)

Cik Puan Nurul said...

me pun xdpat join sbb balik kg huhuhuhuhu..lambat bertolak igtkan petang rupenya pagik sobss

Huszaini said...

heheheh suka2! tqvm!

|| NaFiRaa || said...

wahhhh!! mesti sonok kalo dapat joint kan~

ummiross said...

Seronoknya ada anak kembar kan, comel2nya...

Izan Ishak said...

huwaaa....kalau tak mesti kita dpt beramah mesra kan mama! takpe2 ada rezki kita jumpa nanti ye~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails