Simpel sundress untuk Elly&Emmy

Salam..

Hehehe.. gelak duluuuu.. tarik mood..(sebab semalam tension sikit ngan dak elly..hari ni dah okkk) ..

saya.. mesin jahit.. saya dan mesin jahit dah tak boleh dipisahkan lagik.. macam orang yang ketagih duk update blog.. cam tu laa.. situasi saya.. ketagih nak menjahit.. heee.. tulunnnn.. kalau habis kain nak dijahit.. alamatnya gelisah saya dibuatnya.... mengigil paler otak nak curahkan idea untuk rekaan baju yang ingin dijahit..

Dua tiga hari lepas saya dah siapkan beberapa helai sundress yang simpel untuk dak elly&emmy.. boleh laa untuk diorang pakai kat umah.. kalau main dan makan-makan sampai comot tu.. tak der laaa rasa tension sangat.. sebab buat khas untuk diorang pakai dan kotor-kotorkan..

ni laa bajunya.. sempat snap gambar dak elly jer.. dak emmy dah cabut larikkk.. nakal tull dia.. duk acah-acah mama dia jer.. tak pa laa.. lain hari kalau mood dia ok.. saya try snapp ..



pss.. kalau nak tengok hasil jahitan saya .. boleh ke blog BAJU ELLY & EMMY..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails