Wednesday, March 23, 2011

Kentut pun berjangkit

Salam..

Eee.. tajuk tak senonoh laaa.. hehehe.. tapi bagi saya sebenarnya sangat kelakar.. mana taknya kalau orang yang kentut tu budak kecik.. comel jer tengok muka diorang... bila diorang sendiri terpingga-pingga dengar bunyi kentut sendiri.. puttt.. put.. puttttt.. lepas tu senyum sendiri..

Haa.. lain laa kalau orang tua yang kentut... mau kena fire.. silap hari bulan boleh pengsann oo..

Cerita dia macam ni..

Pagi tadi.. masa saya tengah minum milo.. tiba-tiba terdengar bunyi.. putt.. put.. puttt.. (berirama tuu).. toleh tengokkk.. laaa si Emmy yang kentut.. haaa.. kelakar pulak saya tengok muka dia yang terpingga-pingga tu.. hairan dengan bunyi kentut sendiri.. lepas tu saya pun gelakk.. apa lagik.. dia pun tumpang gelak sama..


Duk tak lama kemudian.. dengar lagik bunyi.. putt.. put.. puttt... dengan bunyi dan irama yang sama.. hahaha.. kali ni si Elly pulak yang kentut.. haaa.. saya dah tak tahan.. rasa kelakar giler.. saya pun gelak dan apa lagii.. budak berdua tu pun pakat gelak sama-sama.. haaa.. maka pagi ni .. ceria saja suasana kat dapur saya..


Haaa.. rupanya anak kembar ni bukan setakat poo-poo serentak.. hehehe.. kentut pun serentakkk.. lawak comel betulll..

11 comments:

ummiross said...

Hahaha..ummi pun tergelak besar, tak boleh bayangkan muka elly & emmy yang turut gelak tu...mesti kelakar sangat kan..

SyidaGorjes said...

kalau org comel, kentut pun comel juga tau!

nabilah_2908 said...

heheheh.....sy yg baca ni pun dok tergelak sama...mesti comel jer budak berdua tu kan... ;)

|| NaFiRaa || said...

kikiki.. kiut jek tengok muka x bersalah dorang.. kekekeke

mamalieyna said...

ekekekek....lawak aaa twin ni..ekekeke..

mama, pakai camera apa ni, cun la pic..clear cam DSLR jer..

mas saari said...

salam singgah sini n follow geng kembar..

suka tengok anak2 kembar ni walaupun say takde anak kembar..

salam perkenalan ok!

Zakiyah Zainon said...

hehehehe..
kembar saya berak berjangkit, kalau sorang berak, check la lagi sorang pasti ada isi jugak :P

Mama Kembar 3 said...

dah namanya pun kembar kan.. kentut pun berkembar laa gak hehehe

bab yak yak tu, my triplets pun sama... lepas sorang, kena laa check yg lagi dua, konpem akan ada gak hehe

IEZA said...

Bestnya tengok gelagat si kembar ya...mesti seronok..kentut pun sama2..he..he..

Izan Ishak said...

kelakar lah elly n emmy ni... makin comel plak ummi tgk skrg ni~

Huszaini said...

kekeke! memang kelakar! suka aa!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails