Saturday, March 5, 2011

Elly dah pandai berjalan pada usia 18 bulan



Salam..

Alhamdulillah.. Elly dah makin cekap mengatur langkah.. dah tak nampak jalan macam robot.. ringgan jer kaki dia melangkah..

Happy sangat dia bila dah cekap berjalan.. gelak jer.. sampai Emmy pun tumpang happy sama.. cuba hendak berdiri juga.. tapi masih takut-takut lagi..

Walaupun Elly dah boleh berjalan.. tapi kalau nak bergerak cepat.. dia still pakai 4 kaki juga.. hehehe.. berangkak laa tuu..

Pss.. situasi sekarang tengah gamat.. elly&emmy berebut botol solivite.. inilah akibatnya kalau yang besar dah minum tapi bekas buang merata.. hadoiii.. kecohhh... betul.. pemenangnya.. mestilah Ellyyyyyyyy..

11 comments:

Cik Puan Nurul said...

yea...dah boleh jalan kesana kemari mama kene kejor ekkk..kene beli byk2 la solivite tu huhu..

ummiross said...

haha tahniah kepada pemenangnya..

Huszaini said...

Waaa.. next gathering dah boleh berlari dua2 nih!!

~: nisa :~ said...

boleh lari2 kejar2 ngan triplet aunis sekali.... tomellll

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

caiyok caiyok

ehehe gagah perkasa si elly ye..dia sokmo menang..ehehe

NzA said...

alhamdulillah dh ada kemajuan la tu....

bintangku said...

Kaki dia dah kuat skit nnt, dpt lar jalan 2-3 lgkh. Pastu dpt ler jln. :)

ibunaznoy said...

tahniah ^_^..al nafis likes solivite gak..

nabilah_2908 said...

yeay...Elly dh pandai jalan...lepas ni turn Emmy lak... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

SyidaGorjes said...

nape elly nampak macam kurus sikit?

IbuAmirAmirah ;P said...

wah..bestnye..tak sabar tunggu amir amirah berjalan jugak...


hihi..amir dan amirah kalau berebut...amirlah juaranya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails