Tuesday, March 8, 2011

Tahniah Ummi Adha

Salam..

Saya nak ucapkan tahniah pada ummi Adha yang selamat bersalin kembar perempuan pada hari Jumaat 04/03/11..

tak sabar nak tunggu cerita dari ummi dan melihat wajah sikembar..

apa-apa pun jaga diri dan baby baik-baik.. 2 minggu pertama dalam berpantang .. memang sangat mencabar jiwa dan mental.. hope banyak bersabar dan kuatkan semangat..

nak ke blog ummi .. klik pada header blog

Pss..tak sempat nak berborak panjang dengan ummi kat telepon hari tuu..

8 comments:

Pengumpul Blog said...

Tahniah kepada ummi aida.

ummiross said...

Tahniah jugak pada Ummi Adha,sama dengan tarikh lahir anak ummi tu...

cikgu isza said...

syoknya kembar.. tahniah pada ummi adha..

SoLy SoLicious said...

waahh..ummi aida beranak kembar???
tahniah!

mamalieyna said...

waah bertmbh lg umat Muhammad...kembar pulak...tahniah! ^_^

IEZA said...

Dah bersalin dah Ummi Adha..Birthdaynya sama gan baby saya..patut la tak jumpa kat hospital klang hari tu..ingat nak tel..tapi sibuk sikit..Tahniah dapat kembar baby girl..sama la..he..he..

Huszaini said...

tahniah Ummi Adha! Bertambah geng kembar lagi nih!

Anonymous said...

eleh,
macam la dier berpantang. hari tu, habis 3 mangkuk udang dirembatnya.

kih..kih..kkih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails