Wednesday, March 2, 2011

Elly&Emmy serta geng kembar di Harian Metro

Salam..

Baru sempat nak update.. untuk kenang-kenangan..



Turut ada dalam gambar.. mama kembar 3(Hanani) dan mommy Qis

Auni..Auni dan Auni yang sangat comel.. Amrafahan

Sang puteri yang pandai berposing depan camera.. Ummie


Si hero yang senyum sokmo.. Azhar&Azfar

Bacaan online di Harian Metro

Petanda alahan 5 bulan

Keinginan, firasat akhirnya jadi kenyataan

Berkat susuan ibu

12 comments:

mamalieyna said...

haaa sempat tengok sini..lalala..waaah mmg harus diabadikan kt sini...nnti dh besar bleh tengok kan..elly n emmy kuar paper..hee..comel!

|| NaFiRaa || said...

kiut2 belaka!! mesti sonok lagi kalo dapat simpan keratan akbar tuh kan~

mummy_ayu said...

wah..kembar..comel..dulu2 time bujang2 suka teringin kan anak kembar but bila dah besar nei, dah ada anaks orang...tak berani la nak ada anak kembar..takut tak terhandle..but suka tgk sbb comel jer..pakai baju sama, muka pun sama, kalteha..best..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

huyooo glemerrrr kejap..eheheh

bintangku said...

Kene simpan keratan tu.... liminate. Leh buat kenang2an utk diorang bila dah bsr nnt. :)

AzharAzfar said...

kena frame tu..hehe..

nabilah_2908 said...

fames Elly & Emmy.... ;)



jom ke APA KATA HATI pulak,
FOLLOWERS APA KATA HATI

SyidaGorjes said...

nak mintak sign otograp bole tak?

Huszaini said...

nak mintak sain.. hehehe

ummiross said...

comel2nya, jom ummi nak cubit pipi skit, geram...

NzA said...

glemer tu...comel2...

ZERO VENDETTA said...

baju elly & emmy yg mama buat ke? comelnya :) ni mcm ada program je, kt mana kak? yg bangi tu ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails