Elly&Emmy jumpa geng kembar.


Salam..

Chup.. chupp.. saya dah ketinggalan ni.. tapi tak kisahlahhh.. saya nak kepo-kepo jugaa...


hehehe.. hari sabtu lepaskannn.. elly&emmy pergi berkelah dengan geng kembar.. mak aiii.. bes nyaa.. tengok anak-anak kembar ni berkumpul ramai-ramai.. macam-macam gelagat ada tauuu..


tak kisah laa kembar atau tidak.. diorang semuanya shomel-shomel belaka... bukan jer anak-anak jer yang shomel.. mak-mak budak pun shomel-shomel jugaaa...

Ramai juga family yang datang hari tu.. walaupun ujan agak lebat.. makanan pun banyak jugak.. memang rugi lahh siapa yang tak dapat join hari tuuu..


Nak tengok gambar masa perkelahan tu .. boleh lah ke blog diorang ni..
  1. Hanani(kembar3)
  2. Ummie (Kyra&sara)
  3. Nur & Rozi
  4. Qis
  5. Yat(mommy qies)
  6. Ida
  7. Aqien
  8. Ben Ashaari
  9. Nisa
dan saya sangat laa rugi.. terlupa nak bawa kamera.. hanya bawa video kamera jer.. elly&emmy gelak jer bila tengok gambar vidoe perkelahan tu.. meriah tulll..

pict.. thanks to
Yat(mommy qies)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails