Wednesday, February 16, 2011

Elly&Emmy jumpa geng kembar.


Salam..

Chup.. chupp.. saya dah ketinggalan ni.. tapi tak kisahlahhh.. saya nak kepo-kepo jugaa...


hehehe.. hari sabtu lepaskannn.. elly&emmy pergi berkelah dengan geng kembar.. mak aiii.. bes nyaa.. tengok anak-anak kembar ni berkumpul ramai-ramai.. macam-macam gelagat ada tauuu..


tak kisah laa kembar atau tidak.. diorang semuanya shomel-shomel belaka... bukan jer anak-anak jer yang shomel.. mak-mak budak pun shomel-shomel jugaaa...

Ramai juga family yang datang hari tu.. walaupun ujan agak lebat.. makanan pun banyak jugak.. memang rugi lahh siapa yang tak dapat join hari tuuu..


Nak tengok gambar masa perkelahan tu .. boleh lah ke blog diorang ni..
  1. Hanani(kembar3)
  2. Ummie (Kyra&sara)
  3. Nur & Rozi
  4. Qis
  5. Yat(mommy qies)
  6. Ida
  7. Aqien
  8. Ben Ashaari
  9. Nisa
dan saya sangat laa rugi.. terlupa nak bawa kamera.. hanya bawa video kamera jer.. elly&emmy gelak jer bila tengok gambar vidoe perkelahan tu.. meriah tulll..

pict.. thanks to
Yat(mommy qies)

16 comments:

Cik Puan Nurul said...

rugik sangat tak dapat nak gik..sebab encik suami balik lambat pastu ujan lak tu..last2 kenkawan lak dtg umah huhu

Dokter faRyn said...

seronoknya!
terus kepingin nak beranak kembar. hehehehhe. tapi besar dugaannya kan? :)

ummiross said...

bestnya..memang syomel2, elly n emmy pun cute sangat tuu...

Sisters said...
This comment has been removed by the author.
Mama Kembar 3 said...

betul tu eida, sangat best...sapa tak pegi mmg rugi hahaha! *gelak evil* - bagi semua org jeles ;-)

Mama Qiestina said...

hahahahahahhaahah

*gelak evil jugak*

besh besh bessssssssssh!

sila-sila buat peek tu macam pix sendiri :)kiss for kembar eh.dah terror dah blaja makan guna straw mcm qies? hehe

mamalieyna said...

bestnyerr...! mmg sah semua chomel2 belaka..tmbh2 si kembar kan..huhu..rugi takde dihari kejadian.. ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

uik..mmg bes kan jumpe2 camni..kite pon suke..hehe

SyidaGorjes said...

bestnya!tgk gamba pun dah tau best.

NzA said...

bestnya tgk wajah comel yg seiras nie......

Noreen Syafira said...

beshhnyer...
akk ade petua x cne nk dpt kembar =))
huhuuhhu

mummy darwishes said...

xdpt darwishes nk bergmbr ngn elly n emmy...next time ye..

Huszaini said...

eida, tqvm yer!

CuppyCakeMommy said...

comelllnya semua..bila lah nak merasa dapat twin ni..best nye kann

btw i ada new educational toyr for elly and emmy..jom cekidaout

win@momyShaneQeisha said...

wow, seronoknya dapat lihat geng2 kembar tu.they r very cute!

kakyong said...

wowowooo.. bestnya budak2 kembar ni dah berjimba2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails