Thursday, February 24, 2011

Elly&Emmy sudah 18 bulan dan mereka masih minum susu ibu secara eksklusif

Salam

Apakabar semua??

Semoga sihat dan ceria-ceria selalu...

lama tak update blog ni.. sebabnya dalam minggu ni .. elly&emmy tak berapa sihat.. demam sikit.. tapi sekarang dah okey... hanya dapat ragam baru sikit.. nak berkepit jer kedua-duanya.. tak nampak kelibat mama diorang.. haaa.. nanggis memang tak hinggat doniaa... sabar jarr laaa..

sekarang ni diorang dah 1 tahun setengah.. dan masih minum susu ibu secara eksklusif.. elly dah boleh berjalan.. tapi tak laju lagi.. macam robot lagik pergerakan dia.. emmy baru cuba nak berdiri sendiri.. tapi masih takut-takut..


ok laa.. nanti saya update lagik.. bye- byee..

7 comments:

mamalieyna said...

alooo tak sihat ke...get well soon cayang2..

waah kejap je dh setahun setengah, terus num cucu mama eh..^_^

ummiross said...

waa best dah boleh berjalan dah, nanti larat tak mama nak kejar dua2 tu..

get well soon..

Sofya said...

wah! tahniah.. teruskan bg minum susu ibu.. baik untuk kesihatan.. rasa2 nak menyusu sampai bila?

Sofya said...

wah! tahniah.. teruskan bg minum susu ibu.. baik untuk kesihatan.. rasa2 nak menyusu sampai bila?

NzA said...

anak2 kecik mmg slalu la demam ttp sbnarnya bagus utk mrk membina antibodi bila dh besar nnti.......

moga cpt sembuh yg kembar comel.

Anonymous said...

fantastic points altogether, you just received a emblem new reader.
What would you suggest in regards to your put up that you simply
made some days ago? Any positive?

Also visit my webpage; swahili

Anonymous said...

May I simply say what a relief to uncover a person that truly understands what
they are talking about online. You actually understand how to bring a problem to light and make it important.

More and more people ought to check this out and understand this side
of your story. I can't believe you aren't more popular because you most certainly have the
gift.

Here is my web page; galactica

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails