Friday, January 28, 2011

Bagaimana Nak Tahu Jantina/Sex Komputer Anda ?

Salam,...



Hey.. . korang nak tau tak... PC a.k.a Komputer yang kita gunakan skg ni pun ada jantina samada lelaki atau pompuan tau.

Nak tau macam mana ?? haa.. sila ikut camni...

langkah 1:
Buka Notepad

langkah 2:
Just copy-paste perkataan di bawah
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

langkah 3:
Simpan file tadi dengan extension .vbs (contoh jantina.vbs)

langkah 4:
Double klik file tadi. Kita akan dapat tau JANTINA melalui suara yang berbunyi I LOVE YOU


=========
Nak tau tak? pentingnya jantina komputer kita ???

sebab kalau kita ada dua komputer yang berlainan jantina, tak boleh duduk dekat.
nanti batal air semayang... HAHAHAHA !!!

P/S: ada PC yang bunyi cam pondan macam PC adik saya. PC saya for sure lelaki... sebab tu saya asyik nak lekat jer......... :)))))

5 comments:

NzA said...

ye ke?????xpernah dngar lak...hi....

SyidaGorjes said...

ada dpt emel macam mana nak buat benda ni tapi tak pernah try pun.

bintangku said...

yer ker? tak tau pun.... kene try nieh! :P

ummiross said...

Hehe yg ummi pun lelaki agaknya...

Cik Puan Nurul said...

pc ku gay gamokkknyaa hakhak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails