Bagaimana Nak Tahu Jantina/Sex Komputer Anda ?

Salam,...



Hey.. . korang nak tau tak... PC a.k.a Komputer yang kita gunakan skg ni pun ada jantina samada lelaki atau pompuan tau.

Nak tau macam mana ?? haa.. sila ikut camni...

langkah 1:
Buka Notepad

langkah 2:
Just copy-paste perkataan di bawah
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

langkah 3:
Simpan file tadi dengan extension .vbs (contoh jantina.vbs)

langkah 4:
Double klik file tadi. Kita akan dapat tau JANTINA melalui suara yang berbunyi I LOVE YOU


=========
Nak tau tak? pentingnya jantina komputer kita ???

sebab kalau kita ada dua komputer yang berlainan jantina, tak boleh duduk dekat.
nanti batal air semayang... HAHAHAHA !!!

P/S: ada PC yang bunyi cam pondan macam PC adik saya. PC saya for sure lelaki... sebab tu saya asyik nak lekat jer......... :)))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails