Thursday, January 13, 2011

Jom Berkelah Dengan Geng Kembar!!!!

Salam..

Apa kabar semua..

Ishh.. baru nak buat entri berkelah ngan kembar.. maaf yer abah auni, auni dan auni.. ini lah akibatnya kalau suka bertangguh.. dan menyibuk-yibukkan diri..

Berbalik pada entri ini " Jom Berkelah Dengan Geng Kembar" yang di anjurkan oleh abah AMRAFAHAN (Auni, Auni,Auni sikembar3) pada

Tarikh: 12 Feb 2011 (Sabtu)

Masa: 4 petang

Tempat: Taman Canselari, Presint Diplomatik Putrajaya

Tujuan gathering ini adalah untuk berkenal-kenalan secara nyata disamping mengeratkan tali silaturahim sesama blogger tidak kira mempunyai anak kembar atau tidak.. pendek kata sesiapa saja boleh join.. nak tahu syarat lebih lanjut.. klik pada banner..

Jom ramai-ramai join..boleh tengok secara live Elly&Emmy yang kecik kenit ni(hehehe.. bajet cam fofular pulak)

dah kasi tahu papa, wan, atok.. diaorang pun berminat nak join sekali .. nak tengok geng-geng kembar.. Insyaallah kalau tak ada apa-apa halangan .. papa, mama, wan, atok, kak nadya, abang iman dan kami elly&emmy akan berada si situ..

ok sekarang giliran kami nak ajak kawan-kawan..

Cikmin.. blogger yang mula-mula kenal.. sebelum kelahiran Elly&Emmy.. juga menantu Faheem

Cik Puan Nurul.. PC BF Elly&Emmy.. banyak bagi nasihat kat saya tentang BF..

Si Gorjes Syida.. satu geng ngan saya.. hehehe.. cekedingggg..

Mamalieyna.. blogger yang awal saya kenal... selalu bagi komen.. hero mama sweettt..

Mek Rose.. juga blogger yang lama saya kenal..

Mama Mika.. ingat masa mengandung dulu.. selalu mengikuti kisah mama mengandung dan bersalin Mika.. besday Elly&Emmy(19.08.09) ngan Mika(07.08.09) bulan yang sama kan??

6 comments:

@e_da said...

Tq uda.. ingat tarikh birthday anak kita teringat sesama mengandung kan.. saya pun teruja sgt tgk perut awak yg ada anak twin tapi comel sesangat... tarikh lahir twin pun cantekk jek...

so sorry sgt kalau boleh mmg nak join.. nak amik aura anak kembar tu.. heheh dah lama teringin.. tapi tarikh tu kami ada family day opis saya kat desa waterpark... sorry sangat2.. insya allah next time kita plan jumpa ya... tq jemput mika n mama.. peluk cium tuk twins.. muahhhhhhhhhhhhhh

Izan Ishak said...

mama, kami pun insyaAllah nak datang gathering tu...nnti kita jumpa live kat sana ye.

*x sabar nak cubit pipi elly n emmy. pastu nak amik gambar abg iman n abg muhaimin sesama...(kembar lain parents ni)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mesti best kan...ala rugi la..kakD dok aloq staq...huhuhuhuhuuhu..mesti nanti meriahkan dgn sikembar2 semua..

Huszaini said...

tq yer! nanti email detail yer! :)

SyidaGorjes said...

terima kasih diatas invitasi tersebut.tapi perlu dibawa ke mesyuarat keluarga dulu bagi mendapatkan lampu hijau dari papa.
terasa nak pegi.
berkelah ni kena bawa mkanan kah?atau bawa badan je?hehehe

Cik Puan Nurul said...

emm gath ni potluck ke cemana..muehehe insyaallah xde aral sampai kami segannn lorrr..tapi kan takut gak ni sbb sepupu suami kawin minggu tu tp xtau ari bilee ahad or sabtu alolo rugikla kalo xdpt joinn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails