Monday, January 17, 2011

Costa Rica Hotel & Apartments Port Dickson

Salam

Apakabar semua..

3 hari berholiday kat Port Dickson.. sewa apartments Costa Rica.. sebab anak-anak nak sangat mandi swimming pool.. jadi kat situ lah pilihan terbaik.. kerana apartment Costa Rica/Hotel Le Paris ada menyediakan swimming pool..

paling seronok ianya menghadap permandangan laut.. sungguh cantik..

Sewa apartment ni semalam rm3++ termasuk sarapan pagi.. terdapat 3 bilik tidur(king, queen dan 2 single bed) dan 2 toilet..

ruang tamu dengan set sofa dan tv tanpa astro..

ruang kabinet membancuh minuman dan sinki membasuh pinggan mangkuk tapi tidak sediakan dapur untuk memasak..

Permandangan yang boleh dilihat dari apartment



Sarapan pagi yang terlalu bajet.. tak banyak pilihan hidangan dan juga tidak sedappp..

tuu.. seperti yang saya katakan tadi.. kelebihan Costa Rica ni adalah .. swimming pool dan ianya menghadap laut..

11 comments:

KINA said...

salam..hehe kina pegi sini last year masa tu tgh sarat bawak perut..hihihih.... hurm kt sini blik dia mmg besar la best tapi macam kotor sikit kan lebih2 lagi balkoni.... n mmg pun bfat dia kureng laa.... tapi pool dia best walaupun kecik jer....

bintangku said...

pool cantik.... menghadap laut tp yg lain2 tu, klu dah tak der pilihan lain ok lar kot.

Chik Att said...

kalau tempat yang dapat bagi semua fasilitas yang baik dan menarik ... menjadikan cuti kita lebih seronok dan bermakna...

Thank sudi jengok blog CA

Cik Puan Nurul said...

3rat je ke..nk try usharr sat

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

menariknya....suka2...bila la kakD leh p ni ye..

|| NaFiRaa || said...

cantek dan selesa jugak apartment tuh~ sonoknye pi bercuti~

NzA said...

patut la sepi bbrapa hari...g holiday rupanya....

SyidaGorjes said...

tak pernah try cuti kat PD sbb umah FIL 15min dari PD.umah dia pun ada laut jugak.cuma swimming pool je yg takde.atuk xde bajet nak buat.

Ummiross said...

Wow bercuti lagi,best,best...

kakngah said...

cun say view swimming pool tu.. harus masuk senarai kalau ke PD...

@e_da said...

seronoknya elly n emmy bercuti...jeles la mika

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails