Tuesday, January 18, 2011

Kami takut mandi swimming pool..

Salam..

Selamat pagi semua..

Ini lah wajah budak yang takut nak mandi kat swimming poll.. bila mama diaorang letak kat tepi swimming pool tu.. baru jer celup-celup kaki kat dalam air.. terus mengigil ketakutan.. dan uwaaaa.. kedua-dua pasang lagu.. kuat plak tu.. akhirnya tak jadi mandi.. tengok abang ngan kakak jer..

Bila nak naik kebilik.. mama try letak diaorang kat air.. haaaaa.. suka pulak.. rasa takut dah hilang... tapi sowyyy lahhhh yang oiii.. dah lewat...

kesudahannya malam itu... kakak sibuk berlatih berenang ngan pelampung abang .. hahaha.. dia nak lepas giannn kutt..


Besok jer laa.. kakak..

10 comments:

SyidaGorjes said...

dulu aqid pun mcm tu jgk.tp skg dah okay sbb selalu bawak mandi pantai kat kampung.

ita cutevirus said...

dah besar dah si kembar ni...
sangat comel!!
biase la tu..\iyyad pon takut ngan swimming pool..

||aLeaSaRa|| said...

he..comel jer tgk twin ni.risaulah tgk duk practise kat pelampung,takut terjerumus kat lantai he3..erm..kite still confused mn elly mana emmy huwa..dua2 comel nak bw balik!

nabilah_2908 said...

hehehe...esoknya dapat tak main air..?

suka dgn pic. last..cute sngt..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAGGI GORENG

NzA said...

agaknya budk tecik tu dh syok tgk abang n kakak berenang..2yg testing kt bilik jer...hi...

|| NaFiRaa || said...

olololo.. nape takut cayang~ rugi lahhh.. kang dah kena buat kuak lentang dalam bilik jek~

Ummiross said...

Hehe takut air rupanya, nanti klu dah suka mama ajak balik pun tak nak...

kakngah said...

tak biasa lagi kot.. tu yg takut. kene la selalu bwk p main air..

ZERO VENDETTA said...

heh, twin berdua tatot air ya... malu la sbb Bb aunty baru nk msk 6 bln berani mandi kolam tau. tp kolam beli main kt rumah jela pn. kih kih kih

kakyong said...

memula jer takut ni.... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails