Friday, January 7, 2011

Cenderahati dari Ummiross

Salam..

Selamat pagi semua..

Saya sukaaaa.. sebab dapat sesuatu dari kawan blogger.. iaitu Ummiross aka Salam Borneo yang menjual kain batik sarawak serta hasil tangan dari sarawak..

sebelum tu nak mintak maaf terlebih dahulu..sebab lambat beritahu.. FM yang ummi pos tu dah selamat sampai.. pada hari rabu kemarin.. semalam tak kasi tau sebab ingatkan nak buat entri tapi tak sempat pula.. sekali lagik maaf yer ummi ..

FM yang terbang dari Paris dan Sarawak tu dah terlekat comel kat peti sejuk saya.. bertambah meriah peti sejuk tu.. dak Nadya memang suka sangat.. nak-nak FM kucing tu.. hehehe sebab dia suka kucing.. dan mama dia pulak suka Eiffel Tower tu.. sambil duk berangan nak berdating ngan papa kat situ ..

Terima kasih ummi kerana memberikan cenderahati yang comel ni..

9 comments:

nza said...

bestnya...akak ni pengumpul tegar fridge magnet nie.....

Ummiross said...

Alhamdulillah dah sampai...

Hehe buat susah2 je buat entry, anyway terima kasih banyak2, terima kasih jugak selalu singgah blog ummiross, memang sengaja cari kucing
tu sebab ingat budak2 mesti suka...Nanti datang Kuching dapat tengok Kucing laaaagi besar,hehe...

mamalieyna said...

best2x..tahniah! tmbh koleksi benda2 comel ni..^_^

|| NaFiRaa || said...

bestnye dapat FM!! lama dh x tambah koleksi FM kat peti ais..:)

nabilah_2908 said...

budak kembar tu...tk geram ke tgk FM ni..? hehehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.A.H.A.B.A.Ttajuk n3

anakibu said...

comey....nak gak..

SyidaGorjes said...

cantiknya!sgt jeles acik disini.

kakngah said...

aku pun dh mula stat suka collect FM menjak menang GA. setakat hrni dh ada 3 ketol. jd la kan.. kenangan dr blogger.
tp, xblh lekat kt esbok. nanti adief amik buat main. esbok ngn adief tak jauh beza tingginya.. :P

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah,rezeki tu..
tahniah.. ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails