Thursday, January 6, 2011

Cek pertama Nuffnang

Salam..

Alhamdulillah..

Akhirnya cek pertama nuffnang saya dah selamat sampai.. suka-suka.. jumlahnya tak der la banyak sangat... kalau nak harap orang bagi.. jangan harap laa.. tapi kan kan.. Nuffnang memang the besss.. saya tulis blog biasa-biasa jer untuk keseronokan diri sendiri...tapi dia kasi duit.. wahhh.. bertambah-tambah seronok laa saya..

Terima kasih pada kawan-kawan dan sesiapa saja yang singgah ke Blog Elly&Emmy.. tanpa korang ..emmm.. tak dapat ler nak merasa cek nuffnang ni.. juga pada pihak Nuffnang .. lepas ni kasi la BE banyak ketul yer.. hehehe..supaya.. cepat saya cash out cek ke 2, 3 ,4 seterusnya beribu-ribu lemon.. hahaha.. sudah jadik mata duitannnn...

mekasih Nuffnang

15 comments:

eT said...

jom kite share...hehhee...
bestnyer dah dapat...

Mama Kembar 3 said...

wah bestnya! mama pun dah tak sabar nak cash out gak, tp amount ciput lagik heheh

Izan Ishak said...

tahniah mama...
lepas ni tentu amaunnya lebih banyak dan lagi dan lagi...

echah mashuri said...

wahhhh...blnja la mama..ehheeh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wow!! nk sikit....hehehhehehe..
apapun tahniah ye...

saya_arief said...

tahniah2.
;D

fazzlies said...

kaya-kaya-kaya..huhu..!!!

|| NaFiRaa || said...

wahhh..masyukkkk~

kakngah said...

tahniah...
syiok kan.. ni yg buat lg teruja nk berblogging.

nza said...

tahniah 3X....rezeki dithn baru....

@e_da said...

alhamdulillah rezki twin

ummiross said...

Waa tahniah2, awal tahun dah dapat cek...

Cikmin said...

wah tahniah mama...nanti kumpul banyak2 lagi tau mama... :)

nabilah_2908 said...

yeay..!! dh dpt cek dr en nuff...hrumm...duit tu nak wat pe..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.A.H.A.B.A.Ttajuk n3

kakyong said...

tahniah.. leh la buat beli jajan elly & emmy kan... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails