Cek pertama Nuffnang

Salam..

Alhamdulillah..

Akhirnya cek pertama nuffnang saya dah selamat sampai.. suka-suka.. jumlahnya tak der la banyak sangat... kalau nak harap orang bagi.. jangan harap laa.. tapi kan kan.. Nuffnang memang the besss.. saya tulis blog biasa-biasa jer untuk keseronokan diri sendiri...tapi dia kasi duit.. wahhh.. bertambah-tambah seronok laa saya..

Terima kasih pada kawan-kawan dan sesiapa saja yang singgah ke Blog Elly&Emmy.. tanpa korang ..emmm.. tak dapat ler nak merasa cek nuffnang ni.. juga pada pihak Nuffnang .. lepas ni kasi la BE banyak ketul yer.. hehehe..supaya.. cepat saya cash out cek ke 2, 3 ,4 seterusnya beribu-ribu lemon.. hahaha.. sudah jadik mata duitannnn...

mekasih Nuffnang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails