Setelah 4 hari menghilang..

Salam..

Selamat pagi semua..

Pertama sekali nak mintak maaf pada kawan-kawan yang meninggalkan jejak.. saya belum sempat membalas jejak korang lagik.. mana tak nya.. sudah 4 hari saya tak makan.. ehhh... sudah 4 hari saya tak menghadap PC.. sebabnya.. PC saya dah kena attack ngan virus.. segala mak nenek virus membiak kat dalam PC saya.. ini semua gara-gara anak-anak yang suka main online games .. suka klik jer iklan-iklan kat games tu.. emmm.. apa lagik.. silap klik.. ada laa yang masyhukkk.. kalau duit tak pa juga kann.. ni virusss..

Lepas ni anak-anak dah tak dibenarkan main online games .. hanya games yang dah di install jer yer.. larangan keras dari papa diorang.. sebab kalau dah kena virus.. papa laa yang teruk.. kena install pc balik..

pict google images

psss.. minggu ni ada benda yang memgembirakan hati saya.. nanti saya citer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails