Thursday, January 6, 2011

Setelah 4 hari menghilang..

Salam..

Selamat pagi semua..

Pertama sekali nak mintak maaf pada kawan-kawan yang meninggalkan jejak.. saya belum sempat membalas jejak korang lagik.. mana tak nya.. sudah 4 hari saya tak makan.. ehhh... sudah 4 hari saya tak menghadap PC.. sebabnya.. PC saya dah kena attack ngan virus.. segala mak nenek virus membiak kat dalam PC saya.. ini semua gara-gara anak-anak yang suka main online games .. suka klik jer iklan-iklan kat games tu.. emmm.. apa lagik.. silap klik.. ada laa yang masyhukkk.. kalau duit tak pa juga kann.. ni virusss..

Lepas ni anak-anak dah tak dibenarkan main online games .. hanya games yang dah di install jer yer.. larangan keras dari papa diorang.. sebab kalau dah kena virus.. papa laa yang teruk.. kena install pc balik..

pict google images

psss.. minggu ni ada benda yang memgembirakan hati saya.. nanti saya citer..

5 comments:

Cik Puan Nurul said...

cer cite..cer cite..taksabar nak tau niii

ummiross said...

Oooh patut le tak nampak jejak, ingatkan pegi makan angin lagi.

psss! ape cite best tu? hehe...

Queen said...

disebabkan virus ke benda tuela...mak saya belikan lappy khas utk adik2 main game....sebab bapak eh dah tak bagi adik2 main game di PC die..kalau nampak game di install..segera akan di buang...hehehhe

SyidaGorjes said...

nasib baik aqid cuma pandai tgk u tube je.tekan2 lain tak pandai lagi.

nza said...

alahai kesiannya...tensionnya kalu pc or lappy kena penyakit...rasa separuh nyawa melayang...hu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails