Tuesday, December 21, 2010

Sakitnya hati ini..

Salam..

Hi semua.. lama saya tak update blog..

sibuk nak jahit baju sekolah Nadya..3 pasang semuanya.. almaklum laa.. tahun depan Nadya sudah masuk darjah 1.. walaupun umur baru cukup 6 tahun.. kes lahir bulan 12..

tapi yang bikin sakit hati saya .. haaa.. time ni jugak laaaa mesin jahit tu nak buat hal.. rosak pulak .. putus tali pinggang dier.. cesss..

Haduh sangat tension saya.. ikut kan hati.. haaa.. mesti mesin itu terus mati kong cam lipas kat bawah ni.. hehehe.. seram dan geli geleman pulak tengok.. yerrr..

Kalau ikutkan nafsu yang bergelora ni.. mau jer beli mesin jahit baru.. haaa.. cik abang dah jegilkan bijik mata tuu..

12 comments:

Cik Puan Nurul said...

HIK..ahik..alolo..wah smp 3 pasang yea baju skolah hahaa..cik abe ape lagik tu mesin dah bg hint nk tukoo baru lallalalala..tahun baru mesin pung baru yek

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!

Cikmin said...

ai besan...cuba berusaha dengan lebih keras lagi ye.. :P

mamalieyna said...

dugaan...hehe..chaiyok2x..

SyidaGorjes said...

dah cuba jegil balik kat dia?
hehehehe

Adem and Cats said...

sabar le duggan hidup :)

<a href="www.ademncats.co.cc>adem n cats meoww </a>

||aLeaSaRa|| said...

pandainya jht baju!kite dulu masa sekolah menegah je rajin..dh kawin mls pulak ngee...ermm..apo laie pujuk rayulah cik abang tu!

nza said...

biasa gitula..time nk guna masa tu gak la buat hal...akak pn tgh gigih menjahit baju sk anak2 nie....

IbuAmirAmirah ;P said...

salam...hihih

biasa camtu..bila kite tgh excited nak guna atau urgent...
adelah yg buat hal...

takpe...xpun..amik yg barun teruss..hehehe

bintangku said...

biasa ler tu.... mesin jahit pun nak manja2 jgk. Asik org jer dpt baju baru, dia pun nak juga body part baru. :P

chokeLy said...

hehe.. sabar ye kak.
xpe.. akak gode je pelan2.. t pat la mesin jahit baru tu. kekeke... :)

Izan Ishak said...

sian mama...tgh semangat nak jahit baju kakak, mesin ni saje je tau. sabar ye mama..nnti boleh beli baru`

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails