Monday, July 19, 2010

Kami dah berblog kembali

Salam..

Rindu kat kami tak????... Tu laa pasal.. kami ni dah makin lasak tau.. jangan pandang sebelah mata tau.. kecik-kecik pun lasak.. pening kepala mama nak mengurus kami berdua ni.. kejap cekup kakak.. adik pulak panjat.. cekup adik.. kakak pulak panjat.. Akhirnya mama letak kami dalam playpan.. kami nyerit.. satu taman bleh dengar... mama juga yang kena mengalah ngan kami..

Lama dah mama tak update blog kami.. sebab mama kami tu malasss.. hehehe.. tak laa.. mesti ada sebab yang munasabah kenapa mama tak update..

Yang pertama.. kerana kami ni suka nakal-nakal..jadi mama sentiasa sibuk sampai nak tulis blog pun dah tak ada mood..

Yang keduanya.. sebab kad reader mama dah rosak.. jadi tak leh nak upload gambar kami yang tomel ni... nak guna lappy papa.. malas pulak.. jadik makin tak ada mood laa mama nak update blog..

Kesian kat kami.. tak dapat nak interprem muka kat sini bila mama dah tak der mood.. ok laa kami janji jadi baby yang baik.. nanti boleh mama ada masa nak update blog kami selalu..

Ok laa kami cau dulu yer.. mekasih pada yang setia singgah ke blog kami ni..

Sebelum cau.. layan gambar kami ni.. yang bertanduk 1 adik dan yang bertanduk 2 kakak.. hoyeee


13 comments:

qasehadam @ nurul said...

saya rindu pada anak2 saya nape nampak cam besoo je depa ni..kata kecik haishh duk atas katil kat otel ye

ibu WaWa said...

dah besar rupanya anak dara 2 org ni???

cikmin said...

elelelel..tomeinyer menantu ibu... :)ayeem pun dah nakal macam tuwen tau..suka kacau ibu nak pegang lappy...

Uda said...

to mama nurul..

kami pun rindu kat mama nurul... seriusss.. kami ni tecik jer.. mungkin photo tu fokus dekat.. tu nampak besar.. tak der laa.. kami tak duk hotel.. tu bilik kami kat umah wan putrajaya..

Uda said...

to ibu wawa

hi ibu.. lama tak nampak.. kalau ibu nak tahu kami ni dah 11 bulan tau.. nanti dah leh jalan..

Uda said...

to mak mertua..

ibu jangan marah ayeem tau... biasa laa.. waktu ni laa kami nak nakal2 manja giteww.. saja nak uji kesabaran ibu..

rynas said...

wah lama tak update blogkan..lepas rindu tgk si kembar nie

SyidaGorjes said...

bagus la macam ni, baru bole bezakan yang mana akak dgn adik.dah lama tak tengok aksi panas diorang nih.

mamalieyna said...

ooooh rinduuuunyeeee...! muaaah3x ..from arif with luv..eh from auntie lah! =P

tu la, jgn la nakal2 tau, sian mama..penat tu..sampai tak sempat nak jengok blog nih! kang bersawng, lg penat mama nak bersihkan..kamo berdua bleh tolong ke..?..hehe..

nabilah_2908 said...

tul la..lama dh tk nmpk budak kembar ni..hehe.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
HADIAH DI HARI PERKAHWINAN MU

|| NaFiRaa || said...

olololo.. comelnye.. geram tgk!!!

Ummiross said...

Amboi2 sedapnya emmy,elly golek2,guling2,rasa landing macam tu jugak...hehe

Ena said...

alahai.. ciannyer.. sbb mama twins tak leh enterprem yeh!.. heheh... tak pe kasi mama chances rehat2 dulu yeh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails