Kami dah berblog kembali

Salam..

Rindu kat kami tak????... Tu laa pasal.. kami ni dah makin lasak tau.. jangan pandang sebelah mata tau.. kecik-kecik pun lasak.. pening kepala mama nak mengurus kami berdua ni.. kejap cekup kakak.. adik pulak panjat.. cekup adik.. kakak pulak panjat.. Akhirnya mama letak kami dalam playpan.. kami nyerit.. satu taman bleh dengar... mama juga yang kena mengalah ngan kami..

Lama dah mama tak update blog kami.. sebab mama kami tu malasss.. hehehe.. tak laa.. mesti ada sebab yang munasabah kenapa mama tak update..

Yang pertama.. kerana kami ni suka nakal-nakal..jadi mama sentiasa sibuk sampai nak tulis blog pun dah tak ada mood..

Yang keduanya.. sebab kad reader mama dah rosak.. jadi tak leh nak upload gambar kami yang tomel ni... nak guna lappy papa.. malas pulak.. jadik makin tak ada mood laa mama nak update blog..

Kesian kat kami.. tak dapat nak interprem muka kat sini bila mama dah tak der mood.. ok laa kami janji jadi baby yang baik.. nanti boleh mama ada masa nak update blog kami selalu..

Ok laa kami cau dulu yer.. mekasih pada yang setia singgah ke blog kami ni..

Sebelum cau.. layan gambar kami ni.. yang bertanduk 1 adik dan yang bertanduk 2 kakak.. hoyeee


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails