Di mana abang kami?

Salam..

Selamat pagi semua.. semoga ceria-ceria macam kami yer.. walaupun baru bangun tido.. muka tetap ceria.. enjoy jerr.. hehehe.. walaupun lampin dah berat..

okeyyy... menjawab pertanyaan antie-antie yang tomei semalam tu kan.. dimana abang kami? hehehe macam mencari di mana Joe Jambul jer..

Antie-antie yang tomei.. kalau nak tahu .. abang kami yang cam panda tomei tu.. tak tinggal ngan kami kat Kajang ni tau.. dia tinggal ngan wan dan atok kat putrajaya.. atok dan wan nak tolong jaga.. nak mengajar mengaji dan sekolah.. abang kami tu special sikit.. kena bagi perhatian 24 jam.. kena sentiasa awasi dier.. kalau tak.. dier sangat nakal.. tak mahu belajar dan tak mahu mengaji..

mama kan sibuk ngan kami berdua ni.. jadi atuk dan wan offer diri untuk menjaga abang kami 24 jam.. jadi tiap-tiap hujung minggu.. kami semua pergi tengok abang kami tu.. boleh laa melepaskan rindu dan jugak kentut..

Ada kebaikkan juga.. bila abang duduk berjauhan ngan kami.. dier jadi semakin tembam.. ehh cilap..semakin sayang kat kami.. kalau tiap-tiap hari duk ngan kami.. mesti setiap hari juga kami kena fire ultraman kosmo..mana tak nyer.. sebab suka kacau barang-barang abang..

Dulu abang kami enshem tauuu.. sekarang.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails