Baby Cheetah vs Baby Love

Salam..

Saja-saja nak letak gambar budak berdua ni pakai cd QQ BB minky.. geram jer tengok montot diorang bila pakai cd minky ni.. lembut gebuzz gitu..


Yang paling bagusnya.. kuasa serapan yang lebih tahan lama.. sepanjang duk pakaikan diorang minky ni.. tak pernah bocor lagik.. dan yang besnya inner kat dalam tu lebih tebal sikit.. jadi sangat sesuai pakai pada waktu malam.. tak payah nak double kan inner tu..

Cehhh macam laa dapat komisen duk promot lebih2 ni.. bukan apa nak tolong buat review sikit.. kut kalau ada mama-mama yang teragak-agak nak beli.. lepas baca entri ni.. rasa lebih komfiden.. hehehe sebenarnya saya pun nak beli lagik.. tunggu tuan tanah kedaung bagi lampu ijau jer..

Pss.. untuk aunti Maya yang tanya kat mana nak dapatkan minky ni.. haa mama kami beli kat kedai online Miela77.. tapi kalau rajin survey.. banyak lagik kedai online lain yang menjual minky ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails