Hiss kuatnya papa mengheroh.. dari awal entri sampai akhir entri masih duk mengheroh..

hehehe.. papa duk mengheroh.. bunyi punya kuat kalah sound tv dah tu note book duk atas perut.. nak berforum.. last2.. terus lena..

Adik dah tidur.. lena sangat lepas kena ubat demam.. kakak duk main kaki.. kelakar tengok kaki duk terpacak jer, tangan duk tarik2 kaki tu... budak Nadya duk melukis dan tulis.. macam2 jenis gelagat org dalam umah ni..

Tadi masa kat klinik, timbang berat kakak.. naik 300g dalam masa 2 minggu.. sekarang berat berat kakak 4.8kg.. Adik pun naik 300g jugak.. jadik berat sekarang 4.7kg.. ramai peminat adik masa kat klinik tadi.. suka makcik2 nurse agah adik sebab adik asyik duk senyum jer.. kakak pulak suka memerhati.. pandang jer muka tiap2 sorang..



Tengah malam nanti.. tak tahu macam mana keadaan mereka.. kena berjaga-jaga.. takut diorang demam.. kalau dalam masa 24 jam ni tak demam... mama boleh tarik nafas lega.. alahai risau nya kalau anak2 demam.. nak -nak yang kecik2 nii...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails