Sotong Vs Pari

Sekali sekala.. dapat makan macam ni memang sedap.. tak tahu pulak apa jenis masakan ni.. Sambal dia nampak banyak cili macam pedas.. tapi tak pedas pun.. Tak tahu pulak apa resepi dia tarok kat dalam sambal tu.. rasa sedap sangat.. sekali makan rasa nak makan lagi.. keh keh keh tak kan letak daun ketom pulak..

Sampai suami buat lawak.. pergi laaa.. tanya kat tukang masak dia.. nanti boleh try masak kat umah.. kah kah kah.. nanti kan ada yang pedih bijik mata..

Sotong ooo.. yang.. emm.. banyak jugak kuantitinya, untuk seorang makan... puas hati.. Rega murah jer.. 5.50 jer sepinggan siap dengan nasi putih..




Pari pun sama rega jugak.. manis isi pari tu dan tak da bau laa.. Laju saja saya makan..





Sebenarnya ni.. makan kat food court tesco..
Kanak-kanak rebena yang 2 orang tu.. saya dah kasi makan kat umah... jadi diorang dah kenyang so main buas kat play ground.. sambil makan sambil saya menjeling kat play ground diorang.. ni yang senang makan kat sini.. sambil makan sambil tengok anak-anak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails