Thursday, March 12, 2015

Cover gel dari Bancream

Salam..

Lama dah tak update.. malam ni nak berkongsi 1 produk yang baru masuk dalam pasaran malaysia..   ini produk di panggil cover gel dari kilang yang bernama Bancream nunnnn di utaraaa nuuu.. made in thailand.. fungsinya adalah untuk disapu pada bahagian badan yang ada selulit, kulit merekah pecah2.. kawasan paling top sekali mestilah kat perut, paha dll ..sapa yang dah try sila angkat tangan sambil sapu perut yer..

mujarab kaa?.. saya pun tak tau.  sebab baru jer pakai.. dia tulis kat box tu kena sapu canai bagai sampai 30 hari.. huhuk masak kau.. tapi jangan risau.. ofkos perut tu tak masak sebab gel ni sejukkk berangin.. kalau ada yang teringin nak try, sila beli kat watson yer.. harga rm69  laa ni tengah ofer dapat rm62++ dengan berat 100g

kalau nak tau lebih lanjut.. sila lah like page bancream malaysia tu
https://www.facebook.com/BancreamMY




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails