Wednesday, December 7, 2011

Dress paddle pop yang dah cair

Salam

Semalam sempat menyiapkan dress paddle pop ni.. tapi rasa tak puas hati.. banyak yang tak kena dengan dress tu.. hahaha memang dah cair kut.. sesuai ngan nama dia..

Dak emmy pakai jap .. lepas tu dak elly try pulak.. masih nampak huduh juga.. nampak gaya .. dress ni memang tak menjadi.. maka terbantutlah hasrat nak siapkan yang satu lagik.. kena ubah sikit..tetas sana sinun.. tunggu hasil yang berikutnya.. kalau tak menjadi juga.. haaa.. faham-faham jerr laa..





6 comments:

Sofya said...

1st time dgr nama dress gini

ummiross said...

Comelnya, colourful macam aiskerim paddle pop, kreatif.

mamalieyna said...

ok je, tp mgkn labuh sket kot..alahai best nye ada anak pompuan, leh melaram..hee~

|| NaFiRaa || said...

suka lah twin tuh.. dapat tukar2 baju.. cantek2 plak tuh..

Mama Kembar 3 said...

err kat mana yg huduh nya dress tu? mama tgk cantik jer, cute je dak elly/emmy pakai tu...

rokayah said...

nampak ok.. tp kalau part yg kaler pink tu 'pendekkan' sedikit @ samakan ukuran dgn yg kaler hijau dan biru tu lebih ok kot... hehehe.. saya bagi pendapat aje.. sebab saya pun suka jahit dress budak2.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails