Friday, April 29, 2011

Model kecik saya cabut larik..

Salam..

Baca tajuk tu?? agak-agak nya .. apa ekk?.. Ni haaa.. dak emmy .. model kecik saya.. dah bagi pakai baju yang mama dia jahit nak snap gambar.. boleh dia larik.. (bukan berjalan tapi berangkak..fuhh lajuk plak tuu)..

Jadik dak Elly jugak laa yang jadik model untuk hari ni.. nanti laa dak emmy..


Macam mana pun dia kena jadik model mama jugak.. ada satu lagik sundress yang saya jahit.. kali ni guna kain batik indonesia.. cun jugak bila budak kecik pakai.. kain dia pun okk .. tak panas dan serap peluh.. tak sempat nak upload dress yang dah siap kat Baju Elly & Emmy..

3 comments:

mamalieyna said...

seb baik model lg sorang bg kerjasama penuh dgn mama dia..hee~ comel~

uda, kalau eina dpt bby girl nnti, nak rajinkan diri jgk la mncuba dress2 comel cam uda wat ni..kiut je~

~conangirlz~ said...

alololo..sweetnye dress nie..bertmbh comel pabila dgaya oleh dak comel nie..pndai la elly posing.. :)

ummiross said...

baiknya model ni, taat dan patuh hehe, cute lak tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails