Angry Birds

Salam..

Burung-burung yang comel.. tapi ganas jugak..hehehe.. betul-betul marah tuuu.. bila teloq diorang kena curik dengan bamabimi..


dan kat umah saya ni jugak dah kena penyakit ketagih angry birds ni.. orang yang suka main ... tentu lahh dak iman ngan dak nadya.. heee.. pantang nampak gadget mama dia ni.. mesti lesap.. duk kerja tenyeh main angry birds.. sampai berebut nak main.. haiiii.. silap aribulan.. bukan lagik angry birds tapi jadik angry mama pulak.. siap diaorang pulak yang kena tenyehhh.. kuang.. kuang.. kuanggg..


tapi saya pun geram jugak dengan angry birds.. tapi yang saya ni special edition.. hehehe.. ni burung saya.. comell oooo.. pada pandangan mata saya.. gerammm.. nak-nak si burung emmy tu.. cugikkk jer mulut bila bercakap..


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails