Thursday, April 21, 2011

Angry Birds

Salam..

Burung-burung yang comel.. tapi ganas jugak..hehehe.. betul-betul marah tuuu.. bila teloq diorang kena curik dengan bamabimi..


dan kat umah saya ni jugak dah kena penyakit ketagih angry birds ni.. orang yang suka main ... tentu lahh dak iman ngan dak nadya.. heee.. pantang nampak gadget mama dia ni.. mesti lesap.. duk kerja tenyeh main angry birds.. sampai berebut nak main.. haiiii.. silap aribulan.. bukan lagik angry birds tapi jadik angry mama pulak.. siap diaorang pulak yang kena tenyehhh.. kuang.. kuang.. kuanggg..


tapi saya pun geram jugak dengan angry birds.. tapi yang saya ni special edition.. hehehe.. ni burung saya.. comell oooo.. pada pandangan mata saya.. gerammm.. nak-nak si burung emmy tu.. cugikkk jer mulut bila bercakap..


2 comments:

SyidaGorjes said...

angry birds ni nak main kat mana?pc ke bb?

Huszaini said...

hahaha! sama laa saya pun ketagih main! aqil pun sama!

@syida : angry bird ni ada dalam android, iphone, symbian latest edition, rasanya blackberry takde kot, pc ver pun ada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails