Sunday, February 27, 2011

Mari nikmati sundae..

Salam

Meloponggg... mulut elly .. kali pertama merasa kesejukan dan kemanisan sundae.. lagak seperti artis yang terkantoi nak menjawab soalan gosippp.. dari wartawan terjah melodii..


Dan Emmy pulak seperti orang terkena pukauu.. bagaikan terkena panahan cintaaaa..

Dan yang paling tak boleh tahannn.. bila ada orang tuuu.. sampai terpejam bijik mata.. feeling habisss..

hehehe..

7 comments:

Sofya said...

he3 maknya yang lebih...:)

~: nisa :~ said...

cedapnya menikmati sundae dipetang sunday....

NzA said...

lazat xtrkata la tu...smpai pejam2 mata menghayati keenakan.....

ummiross said...

hehe comotnya...mesti cedap sangat kan..

bintangku said...

Suka tgk bdk2 yg 1s time mkn eskem. Comel! :)

SyidaGorjes said...

dah lama kami sekeluarga tak makan eskrem sbb kami semua batuk.

Mama Kembar 3 said...

my boys tak pernah lagi makan eskrem, sbb they have asma takut semput plak. tp mama diorang yg ada asma ni sangat suka makan eskrem. Jom elly & emmy, unty blanja eksrem mcD hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails