Sunday, January 9, 2011

Saufiville Resort Janda Baik

Salam..



Suka lepak kat pondok sambil bagi ikan koi makan jari.. gemok-gemok belaka ikan koi tu.. dan jinak .. siap boleh pegang lagi..


Boleh berenang kat swimming pool.. yang menghadap pemandangan bukit bukau.. air memang sejuk giler..


Ruang tamu dan sudut bacaan.. novel penuh almari..



Ada 6 bilik semuanya.. tilam memang empuk..

Cantikkann.. dan harga semalam RM1500 weekday dan RM2000 weekend..

untuk maklumat selanjutnya... sila layari SAUFIVILLE RESORT@JANDA BAIK

11 comments:

MY HEART said...

La.. banglo sewa ke hihihi...

Ingatkan blog tuan punya blog.

tapi agak murahlah kan dengan harga yang macam tu. not bad.

salam kenal ^_^

MY HEART said...

eh silap taip

*banglo*

bintangku said...

Wah.... cantik. Secantik harganya. :P

mummy darwishes said...

cantik....disewakn???mak aiii sygnye...

nabilah_2908 said...

cantiknya....

harga pun berpatutan...boleh masuk dalam 5 buah family...best...

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAKAN-MAKAN SEPENA AJL25

SyidaGorjes said...

cantik harganya secantik tempatnya.

kakyong said...

ieda punya banglo ka ni... ;)

ummiross said...

Waa best ni klu bawak family ramai2,sekali sekala santai dgn ahli keluarga,hidangan kat cafe tu pun nampak mengancam hehe...

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

The Owner said...

Boleh tanya... ada laman utk bersukan tak..

The Owner said...

Boleh tanya... ada laman utk bersukan tak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails