Monday, December 6, 2010

Ter over cas

Salam..

Selamat menjamu selera semua..

Inilah akibatnya.. bila cas bateri kamera dan terlupa nak off bila dah penuh.. terus konggg... jadik nya.. eee.. menyesal koiii.. naper laaa .. asyik lupa jer.. 2 tahun jer bateri lama tu mampu bertahan..

Bateri yang ter over cas tu dah jadik kembong siap berpusing lagik jika diputarkan atas meja.. berbanding bateri yang baru.. nipis saja dan tak akan berpusing jika diputarkannya.. tokey kedai cakap" hai yaaa.. ini silap aribulan boleh meletup woo".. gelak jer dia sebab boleh jual bateri baru .. cesss..

Nak mintak suami belikan tak berani.. sebab dah tahu diri sendiri yang silap.. asyik terlupa jer.. hehehe tapi mujur suami baik hati tolong belikan bateri yang baru... harga boleh tahan mahal jugak tu.. beli kat FotoKem Metro kajang..

lepas ni kena selalu beringat bila cas bateri.. mungkin kena set alarm kut..

6 comments:

Siti said...

pengajarannya jgn lupe kalau buat ape2..hehe, :)

SyidaGorjes said...

bole kembong ke?
tak pernah kene pulak,maybe kita under cas....hehehe

Izan Ishak said...

hish...bahayalah camtu mama. lenkali mmg kena pasang jam loceng nih.

*ummi pun baru perasan tak off lagi charger nokia buruk tu~

Cikmin said...

fuh..bahanya ni tau besan..lain kali hati2 tau...

|| NaFiRaa || said...

errkkk.. tak boleh cas lelama eh.. *trus tutup charger..:)

bintangku said...

boleh kembong ker? tak tau pun.... hu hu hu...
kene pakai plug yg ada timer tu.... senang. Cukup time dia off sendiri.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails