Thursday, November 4, 2010

Rangkaian penjagaan lengkap Safi Rania Gold

Salam..

Keyword yang paling banyak dicari dalam Blog Elly & Emmy ialah Safi Rania Gold.. jadik untuk tidak menghampakan pencarian korang tu.. saya letakkan pamplet Safi Rania Gold kat sini.. boleh dijadikan rujukan korang..

lepas ni korang boleh terjah kat Giant, Guadian dan lain-lain kedai untuk mendapatkan produk tersebut.. harga dia tak mahal.. semua orang mampu memilikinya.. hasil diaaa.. emmm.. kena coba sendiriii..





14 comments:

Ain said...

ain baru jer cuba last week, nanti nak buat jugak n3 pasal ni...

Mama Kembar said...

baru je tringat nak cuba safi rania gold nih... tp konpius laa, kalau dah pakai krim pelembap, still kena pakai krim kecantikan tu ke? or pakai salah satu jer?

Elly & Emmy said...

to ain

jom pakat2 promote.... hehehe..



to mama kembar

sy tak pakai krim kecantikan tu.. pakai pelembap jer..
krim kecantikkan tu lebih kurang cam foundation .. kalau pakai muka grenti putih melepak.. tu yg saya tak berapa berminat nak pakai.. nanti leher ngan muka tak sama warna..

MOFASAD said...

errrr~

Mama Kembar said...

ohh okeh, paham dah... n dah pi beli dah pun pencuci + pelembap... penangan baca blog tn putri kembar nih lah hehe :P

Fara said...

saya pon pakai safi rania gold nie..mmg berkesan..memula beli kat mydin..teringat plak wife member kerja kat kilang UNZA di subang..so bila dh abis kirim kat dia je..dpt harga murah skit berbanding dipasaran..

adianiez AIDA said...

hi hi aida juga search google and terjah blog ni :) memang nak cuba SRG... tq tq tq...

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

Anonymous said...

agaknya, takde set travel ke yang boleh bawa. sebab selalu ada problem kalau nak travel sebab sume besar-besar bekas dia.

Anonymous said...

Salam.. sy br guna set produk ni 2 minggu. Alhamdulillah nampak serasi. Insyaallah pencarian produk berakhir setelah jumpa safi rania gold ni. Cuma sy nak tanya kalau klua waktu malam, lps cuci muka,pakai toner n serum then nak trus sapu krim malam ke? lps tu bleh ke apply krim kecantikan n pakai powder? harap ade sape2 yang dapat tolong

uNa said...

una pun pakai jugak SRG ni..ok la wat masa ni..baru 3weeks..

Norhasniza Khalid said...

baru nak try ni, asyik mengoogle dari semalam... doakan ye agar serasi dengan mama..

Anonymous said...

Sy memang guna safi rania gold mmg bagus n sukaaaaa sgtttt hehee...but nak tnya umur 30thn bole x guna safi diamond?sy keliru hehee now sy guna rania gold n diamond bole x?

Siti Asiah said...

Asiah pun baru cube Safi Rania gold ni, cam best jerk sbb tk melekit...;)

Haziela Iela said...

Boleh nmpak glowing x muka?klu guna safi rania gold?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails