Friday, November 5, 2010

Kami bela anjing laut..

Salam...

Selamat bercuti dan menyambut pesta cahaya..

Kekekeh.. kami yang lain dari orang lain.. orang bela kucing.. tapi kami bela anjing laut .. dan paling senang tak payah kasi makan.. tetap gemokkk.. bes boleh pukul dan sepak terajang sama itu anjing laut.. lepastu dia tegak balik.. weee sukerrr..

Berjasa betul anjing laut ni.. mama ngan papa pun boleh lepas tension kat dia.. sekali papa ngan mama sepak.. nunnnnn.. berdesusss terpelanting dari ruang tamu A sampai ke ruang tamu B.. memang terapi yang bagus..

Kalau kawan-kawan nak.. boleh pergi beli kat nunnn kutub utara sanaaa... heheheee..acah jerrr.. berlambak kat giant.. macam-macam spesis ada..harga murah sajokk..


9 comments:

qasehadam @ nurul said...

qaseh pon ade gak satu zirafah,penguin ngan doremon tp yg doremon dah lembik dikerjakan oleh bebudak yg dtg raya tempohari..yg zirafah tu selalu dia cuba tuk tunggang sabar jelahh

Amirrah Zawani said...

comelnya mereka main anjing laut.. :D

ummiross said...

hohoo pegi giant tadi beli anjing laut ni lah yee,sonoknya sitecik tomei tuu...

Mama Kembar said...

alololo tomei nya tn putri 2 org tu...

@e_da said...

hahah cute jek... pandai diorg main berdua...senang tak payah bg mkn kan bela anjing laut tu...hehehhe

|| NaFiRaa || said...

olololo... comel jek tengok dak tecik 2 orang main ngan anjing laut..:)

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor said...

ha ha ha ingat tadi betul2 anjing laut....montelnya....

kakyong said...

dulu ade beli penguin utk anak2... abis segala aksi depa buat... huhuu.. last2 depa buat experimen cucuk penguin tu.. apa lagi.. terus wassalam ler... ;)

SyidaGorjes said...

besar betul haiwan peliharaan budak 2org ni....
so far, abg aqid xde lagi binatang ni dirumah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails