Monday, November 29, 2010

Joget-joget 1 pagi

Salam..

selamat pagi semua..

Elly&Emmy masih tidur .. isap susu.. tidur balik.. tu laa padahnya.. hasil joget-joget semalam .. diorang dah tak mau tidur .. sebab dah tertidur masa dalam perjalanan balik dari putrajaya.. sampai rumah jer mata terus segar.. dari pukul 11 mlm sampai ke 1 pagi..



papa dah ngantuk .. kena tidur dulu sebab kena bangun pagi.. tapi budak berdua ni aysik nak ajak main.. orang tidur jer, diorang pakat panjat naik atas badan.. kesudahannya.. papa dah merajuk... terus larik .. pergi tidur kat istana hinggap.. sedih tul hati saya..

"

"

"

"

"

"

"

"

"

hehehe.. sebenarnya sangat kelakar..

8 comments:

qasehadam @ nurul said...

haha istana hinggap..apakah kuikuiukui..memalam duk main lagikk xtakut ke

acik mimie said...

huhuhu ... lebatttt rambut elly n emmy ye .... makin comey acik mimie nengok ...

Izan Ishak said...

OMG...papa dok dlm istana kayangan!

SyidaGorjes said...

istana tu sape punya sebenarnya?
papa or twins?cnfused sekejap.

mamalieyna said...

hahaha...cian papa...kelakarlah! ^_^

Mila@Rimbun said...

just asking jer, elly n emmy ni your only child yer? anak first kembar.. wow bestnyer kan.

nabilah_2908 said...

hehehe...cantik istana hinggap tu... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
PLAN TAK MENJADI

KINA said...

adoi letih tol kalo anak tak mo tido la.... lebih2 lagi kalau kita yg ngantok sgt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails