Tuesday, October 19, 2010

Ini dia.. budak yang suka off pc saya

Salam..

Budak yang suka main off..on .. off.. on .. PC saya.. haiii memang dia nak arwahkan PC mama dia..
dah tak boleh letak CPU atas lantai.. sekarang ni dah angkut letak atas meja.. terus jadik sesak meja..

meh kiter tengok aksi gatal tangan si budak kecik yang nakal tu..



12 comments:

ummiross said...

Haha pandainya dia...tengok peyut ye,
ummiross nampak apa si tecik tomei buat tau,syhhh! ummiross janji tak bagitau mama ye...

Mama Kembar said...

cute, cute! pandai plak ngorat bg tak kena marah hehe

rynas said...

dia pun nak berblog juga tuh

kakyong said...

hhehehe.. comel jer aksi, macam nak terkam kamera..

dulu masa anis & aliya kecik, camtu jugak la kerenah depa..

SyidaGorjes said...

button off/on tu merah, sebab tu mereka tertarik utk menekannya...cuba kaler dia itam semua, mesti dia tak tau mana satu button tu.

bintangku said...

comel jerk.... mata tgk atas, tgn meraba nak tutup suis. :>

nabilah_2908 said...

hehehhee..notty tul... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
KERANA SEGUGUS KUNCI

onniey84 said...

mmg geram kan kalau tgh leka blogging, si manja p picit punat off tu..tp bila tgok muka tersnyum rasa tk jd marah lak..heheh

OweizMeZ said...

ya Allah.. sama la anak kita.. kalo papa dia ni on jer desktop PC tu nk main game.. tiba2 jer blackout.. mau x tension papa dia tgh scoring main game.. hehehehhee..

akubiomed said...

Aduhai masa pakai PC desktop anak asyik tekan butang reset ;-)

|| NaFiRaa || said...

olololo.. pandai yek kacau mama dia blogging~

Queen said...

ahahah..mesti tensen je kan.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails