Thursday, August 19, 2010

Happy Birthday ..Elly & Emmy.. 1 year

Salam..

Allhamdulillah..
Sempurna sudah ibadah puasa pada hari ini.. hari yang ke 9 kita berpuasa..

Alhamdulillah...
Hari juga genap setahun umur Elly dan Emmy.. Semoga mereka sentiasa sihat dan menjadi anak yang solehah.. berjaya di dunia dan di akhirat..

Alhamdulillah...
Kerana Allah mempermudahkan tugas saya dalam membesarkan mereka.. mereka anak-anak yang senang dijaga.. tidak banyak menanggis... tidak meragam.. pendek kata tidak memberikan kesukaran pada saya untuk menjaga kedua-dua orang anak kecil pada satu masa secara serentak..

Satu tahun lepas...

Budak kecik yang lahir pada 19 ogos 2009 time 9.14 pm & 9.15 pm..

Nampak telinga jer yang besar..


dan kakinya.. alahai.. terlalu kecik .. halusss.. tidak sampai dua jari mama..


Psss.. susah betul nak taip ni.. Elly dah duk bergayut kat kaki.. Emmy pulak sibuk nak tekan punat off komputer.. hadoii..

so sekian jer.. berjumpa lagik kawan-kawan..

16 comments:

umialya said...

errrrm, beza 5 hari je ngan Alya..

Happy Birthday elly&emmy.. moga besar nnt menjadi seorang anak yang pintar.. Amin

qasehadam @ nurul said...

kemboooo..dah besooo ekkk hepi besday jgn nakal2,jgn kaco mama nak bertenet huhu..nnt kite jumpe lg..

Momma Mia said...

Ya Allah dah besar elly & emmy...
twin yg tomel & gojes
semoga membesar dgn sihat & ceria selalu serta dimurahkan rezeki...

@e_da said...

Happy besday twin elly n emmy.. moga jd anak yg cerdik dan solehah ya...

Ena said...

Happy birthday buat elly & emmy ye.. Mudah2an membesar dengan baik dan menjadi anak yg solehah

Noreen said...

Happy besday elly n emmy.
smoga mjd ank yg soleh dan bijak...

mamalieyna said...

kejap je masa berlalu kan..happy besday buat elly n emmy! alhamdulillah senang menjga keduanya serentak kan..^_^...moga terus dipermudahkan hendaknya!

pst elly n emmy, mama n papa dah belikan hadiah belum? =P

kakcik said...

Selamat hari lahir Elly & Emmy.. Semoga membesar sebagai anak yang solehah. Sihat tubuh badan dan cerdas akal fikiran. Amin. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hepi besday si kembar..da setahun da..ingat lagi masa mula2 masuk blog ni..Coretan Uda..skang dah tukor name..wehehehe..

jgn nakal2 ye..jd anak2 yg baik..:-)

nurulazham said...

happy birthday lil twin elly n emmy!!!!

nieda said...

happy birthday..moga jadi anak yg solehah

Maslina Rosdiana said...

Salam Elly dan Emmy,

Happy Bithday dari Auntie dan Rizqullah...

Semoga Elly dan Emmy membesar dengan sihat dan jadi mukmin yang beriman..

|| NaFiRaa || said...

happy birthday cayang elly n emmy~ semoga jadik anak yang solehah.. senangkan hati mama dan papa k~

SyidaGorjes said...

happy belated birthday elly+emmy!
dapat hadiah ape?ngee ngee ngee...

ummiross said...

Happy birthday elly and emmy yang tecik tomei...
Semooga sentiasa sihat dan dalam rahmat Allah,jadi anak solehah kebanggaan mama ye...

cikmin said...

hepi belated besday tuwens...sori lambat wish...blog mama tuwen ni ada waring virus je bila nak masuk..tapi malam ni dah boleh tembus dah..semoga jadi anak yang baik2 ye tuwens..mmuuaaahhh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails