Monday, June 7, 2010

Safi Rania Gold

Salam..

Apakabar semua?.. Saya mencuri masa mengupdate blog.. bukan sibuk urus BSO.. tapi sangat laa cibuk mengurus sitecik tenik.. (ayat qasehadam).. ligat betul tak padan ngan kecik..nanti saya citer.. apa yang diorang dah buat..

sekarang nak citer pasal produk kecantikkan safi rania gold.. hehehe berjaya jugak mendapatkannya.. ni bukan terpengaruh ngan iklan tuuu tau.. (muka catrina ross tu dah memang putih melepak..diakan kacukan)

ni pasal rasa tak sedap telinga dan hati.. bila kakak nadya tegur muka mama.. "mama muka mama banyak bintik laaa.. tak cantik.." kalau korang macam mana rasa.. gelabah tak? kalau anak umur 6 tahun dah komplain pasal kecantikkan diri korang?.. kalau tak rasa apa-apa.. tak tahu nak kata apa..

Ini set yang saya beli.. jimat sikit kalau nak beli 3 ketul tu berasingan harga dia lebih mahal.. beli kat giant... memang tengah buat promosi.. untuk safi rania gold ni..


Lepas tu saya beli krim malam.. kalau dalam 3 minggu ni tak jadi cantik bagai yang diiklankan.. memang ci**nnnnnnnn..

16 comments:

qasehadam @ nurul said...

kihkih..daku sejak dpt tau peknen sampai la ni ank dh bsr pnjang xpakai sebarang pencuci ke krim mlm ke ape hik konon xmau gune bhn kimia..hehe hnye ade seketul bedak n sebatang lipstik tu pon kungsi ngn si kenit yg selalu muncung mulut nk gak bibir merah..x terpikir lg nk pkai blk alat mekap hehe..malunye kan ank tegur tu lum bpknye yg perli

nabilah_2908 said...

hehehe...selamat mencuba... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI PEREMPUAN

SyidaMislan said...

amik gamba sebelum dan selepas 3minggu....kalau confirm cun melecun, kita pun nak try jgk...

Queen said...

ramai yang kata elok..saya pun nak cuba..tapi takut..muka ni memang bermasalah dari dulu..kalautry takut lagi bermasalah..dahtak tau nak pakai apa dah...huhuhu

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. selamat mencuba.. kalo berkesan sila inform yer.. nak gak try..mueheehehe

eT said...

pas 3 minggu wat en3 pasai perubahan muka yer..sebelum dan selepas...kalo berjaya leh try gak...hehehe

episodkasih.blogspot.com said...

selamat mencuba..

sy sendiri pon pakai produk safi rania ni..scrub + pencuci + penyegar je..

hasilnya ok..cume xlah secantik duta produk ni.. ;)

LaNuNsepet said...

lanun nak gak..
hehehe..

brg pmpn ni lanun bg duit jar..
nak pki yg mana terpulang..
yg penting lanun nak dier nampak..
cantik dimata lanun yg sepet..
he3

rynas said...

lepas ni wajah bersinar dan ceria ler...hehhehe

princeduyong said...

promote..promote

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily pon byk gak bintik2 itam..Skrg nih guna produk Tia Amelia..Baru gak guna..Setakat nih lum nampak lg perubahan nyer..

Uda..klu Safi Rania nih hasil dia OK..bgtaulah nnt yer.. :)

Anonymous said...

hai..ichi pun ada try safi rania..so far ok..jrwt ichi dh kecik dh n kulit dh smkn radiant tau....plg suka serum n toner......

Lala said...

Hi, Im from Brunei. I'm using Safi Rania Gold for years already =D And I love it

Regards,
Lala

Wansteddy Tales said...

kebetulan produk ni ada contest ongoing. kena beli set rania rm35 ke atas :)

cucuAtok @ bahiah said...

kak cam ne ... ape keputusannye..

Nysa said...

Review yg best..rase cm nk bli je..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails