Pink Award For Pink ADDICTED

Salam..

1. Sila link kpd org yg bg award ni kat kamu.
Saya dapat award ni dari tuan empunya award iaitu cik Agelika Fadhila dan dari CheQpPJoY

2. Nyatakan sebab sebab anda suka kaler Pink.
Nampak sweet jer.. terutamanya kalau kanak-kanak perempuan yang pakai.. remaja dan makcik-makcik pun nampak cun juger kalau pakai baju pink.. nampak lagik muda..

3. Sejak bila suka dgn kaler Pink?
Dari kecik lagik.. tapi tak ler addict sangat..

4. Nyatakan 5 barang paling kamu syg yg b'kaler PINK.
* pakaian
* aksesori
* Lip gloss
* blusher
* Bilik sembahyang

5. Snap picture kamu dgn barang kamu yg kaler Pink itu (1 brg pun cukup, yg penting kaler PINK) *yg ni kalau tak nak buat pun tak pe, no biggie :X

T-shirt pink.. walaupun murah.. tapi suka.. sebab ada tulis twin..

6. Tagged kawan kawan kamu yg minat PINK jugak.
emmm.. sapa erkk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails