Wednesday, May 19, 2010

Saya dapat 2 juta ringgit.. woww makcik kayoss

Salam

Oh my godddd.. saya dapat 2 juta ringgit laaa.. ishh umpama mimpi dalam mimpi(sambil tenyeh bijik mata yang bertahik).. tak caya... tengok kat bawah tu.. berlambak duit kat atas tilam tu.. penat saya laki bini duk kira.. tuwen siap main geget-geget lagik..


1. cam biasa la ckp sapa yg baik ati antor tag ni
Orang yang baik hati hantar 2 juta hinggit ni .. adalah Dato Siti .. tak percaya... sila klik tengok.. maaf laa dato.. lambat kepo-kepo pasal duit 2 juta ni..

2.tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng
(nak tag kat 2 juta kawan pon tak pe)
Alamak.. saya dah habis belanja pun..

3.dah tag kn la jenjalan war war kan kat kwn korang kan yg korng nak bg 2 juta kat dorng
Macam mana nak war-war.. dah habiss.

4.Apa agaknya angan angan korng tu? korng berangan nak buat per ngan duit ni



Oppss.. satu lagikk

5-Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek
Elok jadik ahli politik.. paling bagus ada kuasa kat tangan.. lepas tu .. bolehlah songlap duit rakyat.. boleh makan berjuta-juta.. kalau panjang akal.. berbilion-bilion pun boleh..

9 comments:

kakcikseroja said...

hehehe Uda.. 'main kaso' nampakkkkkk (^_^)

Sherry said...

better put bank safe :D hehe..

Queen said...

point no .5 tu beessssttt...ekekekkekekke


btw..kalau saya ada duit 2 juta..mula2 masuk bank ke ..asb ke...pastu of coz la buat benda baik2 dulu macam gi haji ke...mak ayah hantar gi umrah ke...

pastu...beli aset kat malaysia...

pestu pe lagi..mari melancong..muahahha...yang pasti duit akan beranak dan beranak dalam bank..so dah tak risau sangat by the time dah bais melancong..ekekeke

Siti said...

haha..dah ambik yer UDa..adoi..gelak siti baca posting uda nih.

maszmadi said...

haha, jwpn yg bernas n tuntas.. btul al tu sume2 tur..

SyidaMislan said...

nak ciket, bole tak?

Mimie Fazira said...

ambooiiiii byk duit acik uda ... lawak acik mimie baca .... hahaha ..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bestnyer kalo kiter dapat duit tu...hu...hu...masyuk giler macam2 kiter nak beli...dalam sehari pun boley habis per

@e_da said...

adoii kalau dpt duit byk ni... ida nak behenti keje duk umah goyang kaki.. buat bisnes.. heheh tp dlm mimpi jek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails