Redmummy aka mak merah

Salam..

Sapa yang tak kenal ngan redmummy aka mak merah.. banyak kali dah keluar paper.. kat tv3 pun dah pernah keluar.. terbaru sekarang kat metro..

Saya mula baca blog mak merah ni.. sejak tahun 2007 lagik.. masa tu beliau menggunakan blogspot sehinggalah beralih ke dotcom .. saya masa tu, tak ada blog.. jadi apa lagik.. silent reader jer laa... huhuhukkk.. satu kerugian kan..

Kalau nak berjaya .. kenalah ikut panduan yang mak merah kasi tu.

Panduan menjana pendapatan menerusi blog:
  • Individu mestilah mempunyai Internet serta komputer riba yang mudah dibawa ke mana-mana.
  • Mulakan membaca blog popular kemudian tinggalkan komen pada lima blog popular ini.
  • Kemudian untuk setiap blog yang sudah diberi komen, cari pula blog lain kemudian tinggalkan tiga komen di situ begitulah seterusnya sehingga iaa berkembang.
  • Buat template yang menceriakan dan bukan hanya mengambil template sedia ada.
  • Setiap hari pastikan anda membuat 10 catatan, setiap catatan disiarkan tiga atau empat jam. Ini bagi memastikan blog sentiasa menerima kunjungan.
  • Mendaftar dengan laman web Nuffnang untuk memastikan blog menerima iklan daripada Nuffnang.
  • Rajin serta tidak kenal erti putus asa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails