Kami sudah 8 bulan

Salam..

Hehehe.. budak berdua ni sudah 8 bulan.. tapi diorang sangat kucik laaa.. berat baru 5 kilo lebih.. ..tapi mamam bukan main lagik berselera.. tu yang saya tak risau sangat.. Walaupun kecik.. diorang sangat aktif.. kalau naik walker.. memang merata diorang pergi.. mesti kena tutup semua pintu bilik .. terutamanya pintu dapur.. suka nak pergi dapur nak tolong mama memasak..

Kalau meniarap pulak.. memang tak cukup lantai diorang nak tolong mop.. Kalau besar rajin macam ni.. senang mama.. goyang kaki jer yerr..


Akibat dari keaktifan diorang.. dendanya... hahaha.. kena kuarantin kat dalam play pan.. habis laaa.. pakat lawan tarik rambut pulak..

Pss.. pakai baju dari Sweet pinky stuff yang menang kontes hari tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails