Kami menang dapat hadiah ni..

Alhamdulillah.. kami menang dalam kontes "Seiras Pandang" yang di anjurkan oleh Sweet Pinky Stuff yang merupakan sebuah kedai online menjual pakai kanak-kanak pada harga borong.. Cantik serta berkualiti.. kalau tak caya.. pergi tengok sendiri..

Mendapat tempat ke 4.. hadiah merupakan sehelai baby Gap Jumper.. Terima kasih di ucapkan kepada pihak penganjur dan orang yang memberi undian kepada kami.. muah.. muahh..

Jom tengok.. kat mana yang seiras..

Hehehe....lepas tengok, jom kita kaji.. seiras tang mana tu..
Lubang hidung yang sama leper seperti lubang hidung mama..
Ada 2 bijik mata hitam yang sama ngan mama.. tapi kadang-kadang mama perasan nak jadik orang putih, dia pakai kontek lens kelabu sampai papa pun naik menyampah tengok bini dia yang perasan memanjang..
Mulut kami yang muncung tapi tak boleh nak kalahkan mulut mama sebab mulut mama lagik super muncung siap boleh sangkut hanger..

psss.. ni kalau mama baca mesti kena marah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails