Krochetshop 1st GiveAway

Hasil blogwalking pagi-pagi buta ni.. sampailah saya kat satu blog .. Sarah rindu selalu yang sedang join satu giveaway yang sangat menarik iaitu Krochetshop 1st GiveAway.. hati pun terdetik ingin mencuba.. mana laa tau.. kut ada tuah kat situ..

Syarat yang dikenakan sangat mudah iaitu
1. Tulis entry bertajuk ” Krochetshop 1st GiveAway”
2. Letak banner di sideboxes dan link kan kepada
http://krochetshop.blogspot.com


3. Lepas tu tinggalkan komen dengan link sebagai tanda penyertaan kawan-kawan

Tarikh tutupnya on 11 Mac 2010 sempena besday tuan kedai yg ke -2x


Hadiahnya adalah
Hasil tangan yang kemas dan cantik.. bayangkan kalau anak-anak mama semua yang comel pakai mesti bertambah comel kan.. kan.. Jadik apa tunggu lagik.. jom lah kita join ramai-ramai meriahkan giveaway ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails