Kami dah balik dari Temerloh

Salam..

Kami dah sampai umah dalam pukul 2 ptg gitu... mama kasi mamam.. lepas tu kasi mandi.. kami pun tidur.. sekarang baru jaga nak susu..lepas tu nak main..

Semalam kami ke Temerloh.. saja nak join ngan atuk dan wan.. tapi naik kereta masing-masing.. atuk ngan wan balik kampung Kelibut tengok orang bersih kan tanah.. kena pantau .. takut nanti diorang tak buat kerja...

So kami lepak kat hotel Jelai jer.. wan tak kasi ikut balik kampung.. takut tak selesa dengan umah lama nyang.. kesian kat mama.. sebab tak boleh nak bertenet.. line slow sangat.. compaq mama asyik ter off jer sebab terlalu panas.. nak loading dari 1 blog ke 1 blog memang take time.. sempat lagi kalu masa loading tu pi mandi ker, pee-pee, poo-poo, dan kalau rendam mee magi grenti kembang semangkuk!

Kami kan full CD.. tengok kat mana mama kami jemur CD... hahaha... mama kami memang selamber jer.. main sidai jer kat beranda tu.. tingkat 4 pulak tu.. paling tinggi.. satu pekan Temerloh boleh nampak CD kami..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails