Dua buffered earning untuk Coretan Uda untuk pertama kalinya

Salam
Pagi tadi saya check akaun Nuffnang... perkara wajib yang mesti dilakukan setiap hari.. walaupun tahu hasil tak seberapa.. tapi suka nak check.. sebab nak tengok berapa unik visitor yang dapat untuk sehari.. tapi alang-alang dah masuk, mesti nak tengok berapa earning yang dapat.. bila klik jer.. saya nampak ada 2 buffered yang sedang on..

Apa lagi suka hati laaa.. kira ini kali pertama saya dapat buffered earning untuk Coretan Uda.. setelah berblogwalking selama 2 minggu dan hasilnya unik visitor untuk setiap hari adalah 150.. lebih kurang lerr.. Oo.. terima kasih Nuffnang..

Untuk kawan yang belum pernah mendapat buffered earning.. boleh mencuba mengikut cara saya iaitu
1. Mesti isikan survey yang nuffnang mintak tu..
2. Rajin blogwalking kerana dapat meningkatkan jumlah unik visitor seterusnya trafik pun meningkat.. kalau semua dah meningkat.. ni yang membuatkan nuffnang suka nak bagi.. tak percaya.. sila percaya.

Untuk mengetahui tips dan trick untuk tackle nuffnang bolehlah terjah blog Aried

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails