Timbang berat dan Uji kelajuan blog

Salam Maulidur Rasul untuk semua umat Islam...

Tadi bertandang ke blog lama Cikmin.. tengok hasil dia duk timbang-timbang berat muatan dan kelajuan blog tersebut.. bagi saya tak ada masalah ... cepat jer loading..

Saya pun nak cuba juga.. keputusannya sebelum buang beberapa wadget..


Percubaan kali kedua.. setelah ditogelkan blog ini.. hasilnya

Kalau ada yang berminat nak cuba boleh la ke Website Speed Test

Pleaseeeeee.. saya nak tanya kawan-kawan.. masa korang masuk blog saya ni.. macam mana? lambat ker cepat loading..tolong bagi tau kat komen tu yer.. kalau malas kat chat box tu pun tak apa.. kalau lambat jugak terpaksa godek-godek lagik.. hehehe.. tapi dah tak ada yang nak buang nii..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails