Tiba-tiba dah sampai kat Temerloh

Pagi tadi... baru jer tulis entri.. tak pi mana-mana cuti ni.. tut.. tut.. malam ni duk bersiaran langsung kat Temerloh..

Biasa laa.. ni gara-gara cik suami laa.. dia bukan suka buat perancangan dulu.. kalau rasa nak pergi.. terus ajak.. macam tadi.. lepas balik sembahyang jumaat.. terus dia ajak.. jom kita pi temerloh.. duk kat hotel sari dua.. bosan duk kat umah.. panas sangat.. kalau duk hotel sejuk "feel tu rasa lain.. tak sama ngan bilik sendiri walaupun sejuk jugak.. siap dia angkut ngan player dvd nak tengok movies.. notebook sekali.. hehehe... saya urus anak-anak jer..

Mula tu.. nak tidur kat rest house.. telepon tadi, dah penuh.. jadik terpaksa la tidur kat hotel green park.. okey laa... ambik bilik yang ada king bed dan single bed.. suka sangat budak-budak ni.. jom la layan pic tu..



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails