First time kami bawak tuwen makan kat situ.

Semalam saya sekeluarga ke Bikini Bottom.. makan di sebuah restoran yang sangat terkenal iaitu..The Krusty Krab.. tak nampak pulak muka SpongeBob.. mungkin tengah kalut memasak.. kami oder ni... memang yummmie.. sangat sedap..

Patrik cakap" sangat bagus untuk menambahkan saiz pinggang lebih kurang bentuk macam dier"... manakala squidward berkata"emmm.. makan saja perduli apa.. tau kamu akan di anggap sangat berani kalau boleh abiskan satu ni".... dan cik crab pulak sibuk mengira duit dier.." hoyehh pokcik kayoo"..


Adik dah mula nanggis bila nampak cik crab, Patrik, squidward dan ramai lagik... tapi tak nampak planton yang jahat tu.. sebab dier kecik sangat.. mungkin dah kena pijak dengan budak Nadya.. ehhh.. ehhh.. biru la rambut kamu.. dah sejuk kot.. jom la kita balik!



Tak leh nak lepak lama kat situ.. sebab adik dah meragam.. lagik pun.. cik krab kat dalam opis tu, asyik duk menjeling... takot kami tak bayor.. ekk.. elehhh..

Maaf laa.. kawan2.. ini adalah entri merepek.. buang karan betul.. sapa suruh baca..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails